Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"Războiul" de pe Dunăre. Cursa de canotci Brăila-Galați, câștigată iarăși de brăileni

Tuesday, 16 August 2016, 10:07 Sursă: REALITATEA.NET

Cursa de canotci Brăila – Galaţi, organizată cu sprijinul lui Ivan Patzaichin, a fost câştigată şi în acest an fără drept de apel de brăileni. Echipajul a fost format din tineri sportivi ai clubului CSM Brăila care au depăşit uşor echipa gălăţeană formată din veterani.

După un sfert de oră a sosit şi echipa din Galaţi. E şi normal. În canotcă au urcat gălăţeni cu vârste cuprinse între 45 şi 63 de ani. În plus, echipajul s-a constituit după ce tinerii care s-au înscris iniţial au anunţat că renunţă la participare.

Şi Ivan Patzaichin a declarat că şi-ar dori ca echipa din Galaţi să fie mai motivată. "Poate ca la anul castiga si Galatiul. Personal ma nelinisteste cand castiga numai Braila. A fost un incident, echipa care era inscrisa s-a retras azi noapte, pe la 1. Nu aveau cum să câştige", a admis fostul mare campion.

Patzaichin este încântat că proiectului său „Descoperă Rowmania”, competiţia de vâslit în canotci de 10 plus 1, are succces şi că, în general, din ce în ce mai mulţi români descoperă plăcerea sportului în aer liber.

 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL