Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Război între Robert Turcescu și Traian Băsescu. Ce cuvinte grele și-au adresat membrii PMP

Thursday, 20 April 2017, 17:27 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul ziarist, actualmente parlamentar PMP, Robert Turcescu, a avut o reacție neașteptată la adresa fondatorului Partidului Mișcarea Populară. Acesta a declarat pe contul personal de Facebook:

„Orice compromis cu Dragnea & co. este inacceptabil și va duce la disoluția Partidului Mișcarea Populară. PMP este un proiect viabil, necesar democrației românești, dar numai în condițiile în care declarația președintelui Băsescu din decembrie 2016 va rămâne în permanentă actualitate. Asta este democrația, adevarata democrație: sistemul în care, adeseori, e mult mai necesară o bună Opoziție, fără compromisuri, fără jumătăți de măsură!”

O primă ripostă, cel puțin la fel de furtunoasă, a venit din partea uneia dintre cele mai devotate susținătoare ale lui Traian Băsescu, Magdalena Bistriceanu. Însoțit de hash tag-ul „alături de Traian Băsescu”, comentariul postat îl atacă dur pe Turcescu:

„Observ că un fost jurnalist, ieșit pe ușa din dos din presă, ajuns în Parlament numai cu sprijinul domnului Traian Băsescu, a ajuns să-i pună condiții și "să-l tragă de urechi" pe fostul președinte! Trist este să vezi cum trădătorii se pliază în funcție de interese! Apreciez oamenii corecți și-mi pare rău că am susținut și am făcut campanie unui astfel de personaj, care ulterior și-a arătat adevăratul caracter!”

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL