Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Răsturnare de situație în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! Ce s-a descoperit

Tuesday, 30 April 2019, 15:45 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unor surse, primele teste arată că desginerul ar fi consumat droguri. El a murit într-un cumplit accident de circulație în județul Constanța.

În sângele lui Răzvan Ciobanu existau urme de droguri, iar creatorul de modă ar fi încercat, de asemenea, să trimită un SMS înainte de accident, potrivit digi24.ro.

Dumitru Coarnă, președintele SNPPC, a spus: "Testele inițiale se pare că indică prezența substanțelor interzise în sânge, dar e corect să așteptăm rezultatul testelor finale, pentru că de multe ori mai dau și erori aceste teste preliminarii. Dar mai e un lucru fundamental: cauza morții a fost în urma unui accident rutier, se exclude orice altă ipoteză, suicid sau omor calificat".

Designerul Răzvan Ciobanu a murit ieri într-un accident rutier cumplit, petrecut între Săcele şi Năvodari. A fost găsit decedat lângă maşină, la câteva ore după accident.

Autoturismul în care se afla Ciobanu a ieşit de pe carosabil şi a mai parcurs încă aproape un kilometru pe câmp, înainte să se oprească în copaci.

Vestea morții lui Răzvan Ciobanu a venit ca un trăsnet asupra prietenilor și apropiaților, mai ales ca unii dintre ei vorbiseră cu designerul cu puțin timp înainte de producerea tragediei. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL