Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareş Bogdan: "România e abandonată, ne-au luat până şi dreptul de a protesta"

Monday, 15 October 2018, 21:54 Sursă: REALITATEA.NET

"România e abandonată, ne-au luat până şi dreptul de a protesta. Înalta Curte a dat verdictul, un drept câştigat la revoluţie cu sânge. Mihai Şora a scris pe Facebook,, apoi a ieşitra la girafă. Ce s-a întâmplat la revoluţie devine un mister mai mare decat asasinarea lui Kennedy", a spus Rareş Bogdan despre faptul că OUG despre legile justiţiei a fost votată astăzi. 

Jurnalistul a continuat: "Ce am avertizat aseară devine real. Sunt zeci de procurori care vor zbura din DNA. Procuroarea care instrumentează cazul lui Liviu Dragnea trebuie să plece acasă. Procuroarea din dosarul Tel Drum este data afară pentru că s-a mărit vechimea procurorilor care fac parte din DNA. În plus, procurorii nu mai au voie să ancheteze amantele".

De asemenea, Rareş Bogdan a mai precizat şi că va continua să informeze publicul, indiferent de riscurile la care se expune. 

"Sunt atât de mulţi omeni care speră că cei care mai stăm în picioare, le vom spune adevarul. Nu voi face niciodată presă pentru infractori, mai bine renunţ, numai că am fost educat să nu renunţ niciodată, cu orice risc", a mai spus realizatorul Jocuri de putere.

 

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL