Rareș Bogdan, anunț în premieră despre plecarea de la Realitatea TV în PNL

Tuesday, 26 February 2019, 13:23 Sursă: REALITATEA.NET

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, i-a mărturisit jurnalistului realitatea.net Cristian Otopeanu că nu va abandona presa, chiar dacă va decide să se alăture PNL, în calitate de europarlamentar.

Totodată, Rareș Bogdan a spus că pe 21 martie va anunța ce decizie va lua.

"Nu parasesc presa. Daca voi ajunge la o intelegere cu PNL, nu voi face altceva decat sa mai urc o tribuna, de pe baricada pe care sunt acum. Nu abandonez baricada, nu abandonez cauza pentru care am luptat.

Daca voi fi europarlamentar, voi avea program la Bruxelles de luni, pana miercuri. Si, in aceste conditii, voi discuta cu conducerea postului Realitatea TV si cu PNL ca joi si vineri sa fac emisiuni ca invitat permanent, co-moderator, si un duplex marti seara, Bucuresti-Bruxelles, cu mine timp de 4 ore in platoul de la Bruxelles.

Fara minimum trei seri pe Realitatea TV nu plec.

Sper intr-un front comun care sa zdrobeasca PSD si care sa scoata UDMR din orice combinatie guvernamentala. Pentru ca UDMR nu mai reprezinta de mult interesele comunitatii maghiare din Romania, reprezinta interesele oligarhiei verzi. Prin front comun inteleg PNL, USR, PLUS, PMP si organizatii civice puternice, dupa modelul Conventiei Democratice. Aceasta alianta poate lua fara probleme toate primariile din Romania si castiga majoritatea guvernamentala.

Sunt onorat de propunerea PNL, impartasim aceleasi valori, dar raspunsul final va fi pe 21 martie", a declarat Rareș Bogdan pentru realitatea.net.

 

 

.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL