Rareş Bogdan, cu nervii întinşi la maximum: "Fără milă! Jos Ciuma Roşie!"

Friday, 04 January 2019, 18:39 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Rareş Bogdan a reacţionat foarte dur la adresa PSD-ului, după comunicatul social-democraţilor în care aceştia îl pun la zid pe Iohannis.

PSD condamnă ceea ce numește 'acțiuni repetate' ale preşedintelui Iohannis prin care încearcă blocarea activităţii Guvernului, cu scopul vădit de a împiedica PSD să ducă la bun sfârşit angajamentele electorale.

"Partidul Social Democrat condamnă public acţiunile repetate ale preşedintelui Iohannis prin care încearcă blocarea activităţii Guvernului, cu scopul vădit de a împiedica PSD să ducă la bun sfârşit angajamentele electorale asumate în programul de guvernare. Al doilea refuz al preşedintelui Iohannis de a emite decretele de numire în funcţia de ministru pentru persoanele propuse la Ministerul Transporturilor şi la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice reprezintă o tentativă iresponsabilă de blocare a investiţiilor guvernamentale în cele mai importante domenii pentru îmbunătăţirea nivelului de trai al cetăţenilor României: infrastructura de transport şi dezvoltarea locală", arată PSD, într-un comunicat.

Rareş Bogdan nu i-a menajat deloc pe PSD-işti.

"Nenorociţii ăştia din PSDragnea nu mai au limite! Ei cred că statul român se clădeşte între Roşiorii de Vede şi Videle. Mizerabilii lui Dragnea au ajuns să vină cu cele mai absurde acuzaţii. Sunt fierţi. Şi ăsta e doar începutul.... Urmeaza RĂZBOIUL TOTAL. Fără prizonieri, fără “indulgenţe”. Fără milă! Jos Ciuma Roşie!", a postat Rareş Bogdan.Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ