Rareș Bogdan, afirmație bombă în direct la Realitatea TV

Monday, 04 March 2019, 17:35 Sursă: REALITATEA.NET

Rareș Bogdan a spus la emisiunea Jocuri de Putere că vrea ca "Dragnea Liviu Nicolae și ai săi să dispară, pur și simplu, din spațiul public, să fie aruncați la lada de gunoi a istoriei" și a precizat că, probabil, va face pasul spre politică, mai precis spre PNL.

Citește și: EXCLUSIV realitatea.net | Rareș Bogdan, anunț în premieră despre plecarea de la Realitatea TV în PNL

"Dragnea Liviu a promis că se va ocupa de toți, dar și de "vedetele care se urcă pe nişte liste". Eu nu am făcut pasul. Probabil îl voi face, spre disperarea lui, probabil nu. Vom vedea.

Cert este că, dacă îl voi face, îl voi face fără nicio problemă la Partidul Național Liberal și voi lupta pentru un front comun PNL, USR + PMP, tocmai pentru ca Dragnea Liviu Nicolae și ai săi să dispară, pur și simplu, din spațiul public, să fie aruncați la lada de gunoi a istoriei, pentru că nu poți să încaleci România și să o pui în genunchi.

Sigur că nu pot decât să mă bucur că Dragnea nu are somn de mine", a declarat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

RAREȘ BOGDAN, ACUM O SĂPTĂMÂNĂ: "PE 21 MARTIE ANUNȚ CE DECIZIE AM LUAT"

Pe 26 februarie, Rareș Bogdan a oferit, pentru realitatea.net, declarații în premieră despre ceea ce intenționează să facă în continuare, inclusiv despre posibilitatea de a deveni europarlamentar PNL.

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, a anunțat clar, prin intermediul realitatea.net, că nu va abandona presa, chiar dacă va decide să se alăture PNL, în calitate de europarlamentar. Totodată, Rareș Bogdan a spus că pe 21 martie va anunța ce decizie va lua.

CITEȘTE AICI DETALII!

 

.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL