Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Raed Arafat explică cea mai controversată declarație a sa - Ce a vrut să spună prin "pierderea luptei cu covid19"

Saturday, 17 October 2020, 18:52 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Raed Arafat a făcut declarația că am fi "pierdut lupta cu covid19". Întreaga presă din România a preluat declarația sa șocantă, însă contextul în care a făcut declarația dă un cu totul alt sens exprimării folosite. Iată clarificările aduse de Raed Arafat:

"Astazi s-a publicat de mai multe agentii de presa o afirmatie atribuita mie referitoare la “pierderea luptei cu COVID-19”. Afrimatia s-ar fi facut in cadrul emisiunii din seara trecuta.

Singura referire in cadrul emsiunii la pierderea luptei cu COVID-19 era cand am vorbit de colega noastra de la compartimentul de primiri urgente Fetesti, care a pierdut lupta cu COVID-19 decedand in noaptea de Joi spre Vineri. 

Eu chiar cred ca impreuna putem reusi sa limitam impactul pandemiei in Romania si sa salvam cat mai multe vieti. Niciodata nu ma veti auzi afirmand ca am pierdut o luptapentru ca acest lucru ar insemna implicit ca nu mai avem ce face, ce nu este deloc adevarat. Personal, cred ca masurile pe care le luam si le implementam vor sta la baza opririi cresterii numarului cazurilor, la atingerea unui platou si la inceperea unui trend descrecator. Acest lucru necesita timp si un efort comun depus de noi toti", a explicat Raed Arafat.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL