Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Protest spontan pe DN7, după ce o persoană a murit pe o trecere de pietoni neiluminată

Friday, 09 November 2018, 21:35 Sursă: REALITATEA.NET

Sătenii din Sântandrei susţin că în ultimii ani pe trecerea de pietoni ar fi fost accidentate mortal şapte persoane din cauză oamenii nu pot fi văzuţi la timp de către şoferi din cauza luminii insuficiente.

Ultima victimă este un bărbat de 76 de ani care a fost lovit mortal joi seara de o maşină condusă de un tânăr care a relatat ulterior poliţiştilor că nu l-a văzut pe bătrân atunci când traversa şoseaua pe trecerea de pietoni.

"Solicităm autorităţilor măsuri urgente pentru semnalizarea corespunzătoare a acestei treceri de pietoni aflată în beznă, pe timp de noapte. Este un loc cu un trafic infernal. Trebuie găsită o soluţie convenabilă pentru pietoni şi pentru şoferi, deoarece este o adevărată problemă să traversezi cele patru benzi ale şoselei, chiar şi pe timp de zi. Chiar şi cu maşina este greu să ieşi din Sântandrei în DN 7", a spus unul dintre protestatari.

Oamenii prezenţi la protest au purtat cu ei candele de culoare roşie. La diverse intervale de timp sătenii traversau şoseaua, în grup, pe trecerea de pietoni, provocând întreruperi în trafic.

Sătenii au mai spus că în situaţia în care autorităţile nu vor lua măsuri, sunt dispuşi să continue protestele, scrie Agerpres.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL