Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primul cetățean britanic confirmat cu Covid, găsit mort. Povestea terifiantă a tânărului care a stat în carantină 21 de săptămâni

Tuesday, 03 November 2020, 14:23 Sursă: realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

Mama sa, care trăiește în Australia, a postat pe Facebook faptul că fiul ei a fost găsit fără suflare în camera de cămin de la Universitatea din Bangor. Tragicul eveniment s-a petrecut săptămâna trecută. Într-o intervenție pentru publicația britanică The Sun, mama lui Connor a afirmat că fiul ei a avut problem mari in China, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, asta chiar înainte de a fi nevoit să treacă printr-o carantină strictă. La momentul în care acesta se îmbolnăvise, specialiștii nu vorbiseră încă foarte apăsat despre pandmeia de coronavirus.

O carantină fără sfârșit în China, Australia și Țara Galiilor

Conform publicației scoțiene Edinburgh Live, care o citează pe mama lui Connor Read, fiul acesteia a trecut printr-o perioadă incredibil de lungă de carantină. A stat în autoizolare 16 săptămâni în Wuhan, două în Australia și alte trei în Marea Britanie.

Britanicul a avut mari probleme de respirație în decembrie, când a fost diagnosticat cu virusul provenit din China. El trăise în statul comunist trei ani, predând limba engleză. În acea perioadă, Connor a petrecut două săptămâni în spital, temându-se de ce e mai rău. De altfel, galezul a vorbit cu presa în acea perioadă, spunând că, în ciuda dificultăților, a reușit să treacă peste noul coronavirus.

Connor Read, unul dintre primii infectați cu COVID, nu a ținut cont de indicațiile medicilor din China

Galezul a apelat și la un obicei mai puțin ortodox, și anume whisky cu miere. Stocul s-a epuizat însă la un moment dat, iar metoda a funcționat într-o oarecare măsură, după spusele tânărului britanic. Mai mult, bolnavul de COVID a refuzat să ia antibioticele prescrise de doctori pentru că nu și-a dorit să aibă parte de medicație.

Polițiștii și paramedicii au fost chemați la locuința lui Connor Reed de la universitate duminică, 25 octombrie, galezul fiind declarat mort. Paramedicii nu au avut ce face decât să constate decesul tânărului de 26 de ani. Raportul poliției a afirmat că a fost vorba de un accident tragic.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL