Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primarul Gabriel Mutu anunță construirea unui complex cu locuințe sociale în Crângași

Wednesday, 01 July 2020, 15:27 Sursă: Realitatea.net

,,Este primul complex rezidențial pentru locuințe sociale, primul de la Revoluție pe care îl facem de la zero. Cred ca în mai puțin de 24 de luni vor fi gata cele 246 de apartamente. Acest proiect este finanțat de Primărie și se referă la familiile vulnerabile. Nu mai vreau să văd familii cu 2-3 copii care dorm în parcuri sau în subsoluri. Săpătura la acest ansamblu este făcută”, a spus primarul sectorului 6.

Gabriel Mutu a anunțat și construcția unei plaje artificiale în zona Lacului Morii, care, în urma lucrărilor de modernizare, ,,va deveni principalul punct de atracție pentru București”.

,,Lacul Morii este a doua mare provocare pentru mine. Puțini știu că nu ține de Primărie, ci de Apele Române. Chiar astăzi am primit avizul pentru emiterea autorizației de construire. Lacul Morii va fi o zonă de promenadă, dar și cea mai mare plajă artificială din România. Bucureștenii vor putea merge pe insula lacului să faca plajă fără să plătească”, a anunțat edilul, la realitateadinpsd.net.

Gabriel Mutu a anunțat și modernizarea cinematografului Favorit, despre care spune că ,,va fi o clădire senzațională, cum nu există în România”.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL