Primăria Capitalei: Toți angajații își vor primi drepturile salariale restante

Wednesday, 16 September 2015, 16:24 Sursă: agerpres.ro

Potrivit comunicatului, una dintre primele decizii luate de primarul general interimar al Capitalei, Marin Ștefănel Dan, în conformitate cu atribuțiile legale cu care a fost învestit, a fost deblocarea procedurilor privind plata urgentă a drepturilor salariale restante pentru angajați.

Cei 3.600 de angajați ai Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice au primit la timp doar jumătate din drepturile salariale cuvenite. Peste 1.300 de angajați ai aparatului propriu al Primăriei Generale, ai Centrului Cultural Palatele Brâncovenești și ai Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane nu și-au încasat drepturile salariale la timp din cauza crizei instituționale în care s-a aflat municipalitatea în ultima perioadă.

Arestarea preventivă a lui Sorin Oprescu, a directorului general economic Mircea Constantinescu, a directorului general al Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane, Cornel Bogdan Popă, și a Ruxandrei Petroi Avasiloae, directorul general al Centrului Cultural Palatele Brâncovenești, a determinat incapacitarea exercitării dreptului de semnătură a ordonatorilor primari, secundari și terțiari de credite. Acest fapt a condus la imposibilitatea efectuării viramentelor bancare necesare, se explică în comunicatul citat.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL