Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primar PSD, scandal cu poliţia după ce a fost tras pe dreapta: "Am recunoscut că am greșit”

Friday, 20 March 2020, 15:20 Sursă: Realitatea.NET

În momentul în care echipajul de poliţie l-a tras pe dreapta, primarul a început să se certe cu polițiștii, explicând că șeful IPJ Giurgiu l-a trimis să izoleze oameni și de aceea s-a grăbit.

”Nu am făcut nimic impresionant. Le-am spus să îmi facă procesul verbal mai repede că mă grăbesc. Eu nu am spus că îi reclam, am spus că o să le spun șefilor din cadrul Poliției Giurgiu, că nu este normal, eram pe proprietatea mea acolo. Când am văzut că mă filmează, i-am filmat și eu pe dânșii.

Nu eram pe șosea, mașina era pooziționată chiar în fața porții tatălui meu. Mașina era chiar lângă poartă.

Noi, comitetul de urgenșă din Singureni, venisem de la Prefectură, acolo unde au participat toate instituțiile. Am recunoscut că am greșit, că am depășit viteza și vreau procesul verbal. M-am supărat că nu mă lăsau să intru în curte.

Am depășit cu 10 km limita. Mi-am cerut scuze, dar România trece prin clipe groaznice acum. Am stat o jumătate de oră să îmi facă procesul verbal. S-a creat prea mare haos pe o chestie că nu știu cum să-i zic, când țara asta arde. O să fac o reclamație. Ei nu aveau voie să stea acolo. Pe ordinul de serviciu nu scria să facă radar acolo.

Nu am respectat, plătesc amenda și asta e.

Îmi cer scuze tuturor polițiștilor din țara asta, dar nu celor doi”, a declarat Marian Pătuleanu, primarul de la Singureni, la Realitatea PLUS.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-20 18:00:36
Izoleta romaneasca nu e buna !!! Trebuie IMPORTATA rapid !!!

Sculele sa importe rapid cit mai multe eventual din otomania !??? Asa cum fac cu legumele, fructele, autobuzele, ... in timp ce forteaza romani sa emigreze la capsuni sau prostitutie pentru a trimite parintilor si copiilor bani !!!

Alte articole din: ACTUAL