Prima reacție din PSD după ce Iohannis a anunțat dezbaterea

Saturday, 16 November 2019, 13:47, Sursă: Realitatea.NET

Valeriu Steriu, purtător de cuvânt al PSD, a vorbit despre dezbaterea pe care o va organiza Klaus Iohannis, marți, la Biblioteca Centrală Universitară.

Adaugă părerea ta

”Noi cerem, din prima zi de campanie, o dezbatere între cei doi candidați, nu o dezbatere a unui candidat, nici nu cred că acest cuvânt se potrivește. Mai degrabă, Klaus Iohannis își organizează o întâlnire cu Rareș Bogdan, care probabil va fi moderatorul, cu încă doi-trei jurnaliști aserviți și un mic grup de fani, alături de SPP-ul din dotare. E ridicol ce face. Nu e o întâlnire pe care o aștepta doar electoratul PSD-ului.

Sunt încă trei milioane de oameni care au votat în primul tur și încă opt milioane care nu au votat, care doresc să vadă o dezbatere între doi candidați pentru funcția de președinte al României. Doar înainte de 1989 am văzut astfel de situații ridicole, în care ne duce Klaus Iohannis, asigurând o întâlnire doar cu activul lui de partid, ceea ce arată o mare frică, o aroganță și duce în derizoriu. E penibil ceea ce face Klaus Iohannis. Nu e vorba de loc, putea fi chiar la Palatul Cotroceni”, a spus Valeriu Steriu.

Comentarii Existente
2019-11-16 14:30:53
eli

Traseistul acesta, care s-a "falfait" prin toate partidele, in functie de propriul interes, ar putea sa taca din gura si sa nu mai spuna prostii. Se teme ca membrii familiei sale, isi vor pierde posturille, primite prin usa din spate.

2019-11-16 14:46:51

2019-11-16 14:51:00
Ion

Foarte adevarat! Sunt DISPERATI ei si familiile lor că isi vor pierde funcțiile si banii necinstiți "cu miros de mită "dati de PSD.

2019-11-16 15:09:45
Seb

Dle Steriu, Ca orice pesedist cu staif trebuie sa aruncati niste mizerie in mediul online! Puneti de verificati cu cine va avea Johannis dezbaterea! Ce mizerabili sunteti! Iar cu Viorica, ma iertati, dar e greu sa ai dezbatere cand ea candideaza pentru anul trecut! Si rai si prosti!

2019-11-16 15:10:43
Amalia

Ați speriat lumea !Iauzi! Biblioteca Centrală Universitară! Păi acolo sunt muuulte cărți....Dezbatere cu Cine?

2019-11-16 15:20:31
Seb

Amalia, deja in dezbatere sunt: Radu Tudor, Moise Guran, Cristina Șincai, Cristian Pârvulescu. Antena3, RTV...In plus, corect este sa scriem i-auzi, in nici un caz iauzi sau mai rau ia-uzi. In rest, toate cele bune!

2019-11-16 16:10:09
Amalia

Seb, da,nu m-am exprimat explicit în ce privește persoanele,mă refeream numai la una din cele două...dar dumneata ai înțeles...Mulțumesc pt.corectare,nu am fost destul de atentă.

2019-11-16 16:47:52
Seb

Amalia, banuiam ca e din neatentie, dar arata cum nu trebuie si din acest motiv am si zis. In ceea ce priveste dezbaterea, am luat definitia de pe wikipedia: 'Dezbaterea [1] este un act de comunicare sau discuție în care două sau mai multe persoane se gândesc la unul sau mai multe subiecte și în care fiecare își expune ideile și își apără opiniile și interesele. Pe măsură ce argumentele prezentate de cineva cresc în cantitate și coerență, cel ce le spune devine mai credibil; La sfârșitul tuturor argumentelor prezentate de fiecare dintre persoane, moderatorul trebuie să ajungă la o decizie finală.' Ei bine, al doilea posibil participant cand a fost intrebat de ce isi doreste o dezbatere a spus : 'pentru ca fiecare sa-si prezinte ceea ce a facut: unul ca presedinte, altul ca prim ministru'. Aceasta nu este o dezbatere, este circ, balci. S-a observat si ulterior virulenta atacurilor murdare, mincinoase, ipocrite, din simplu motiv ca nu mai exista un context formal in care sa fie lansate. Multe persoane de buna credinta chiar au luat de buna aceasta 'dezbatere', dar si-au dat seama ulterior ca cel care facea invitatia nu vroia decat sa-si creeze contextul in care sa toarne agresiv cat mai multe minciuni/adevaruri trunchiate doar ca sa mai ciupeasca din adversar. Johannis stia ca oricum va pierde voturi, ca asa e romanul: mare amator de circ. Insa a preferat sa le piarda prin a nu participa si a nu legitima o mediocritate care nu stie ce inseamna dezbatere.

2019-11-16 17:47:49
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE ! FARA NEOCOMUNISMUL UE !

obsesie bolnava ! delir maxim ! Alogenul parazit acuza psd pentru problemele cu casele lui ! psd l-a obligat sa-si insuseasca case cu acte false ? acuza psd de dezastrul tarii in 30 de ani de „integrare”-dezintegrare occidentala ! numai psd a guvernat si e vinovat de cei 30 de ani de dezastru, de vanzare de tara la strain ? pai e cam egalitate…constantinescu 4 ani, basescu 10 ani, ciolos 1 an, iata 15 ani in care psd este responsabil pentru dezastru, iar 15 ani cine ? era bine cand semna cu psd protocoale pentru ciolan, pentru a favoriza jaful imobiliar catre nemtii lui in Sibiu ! oare acest individ ne ia de prosti? aceste evidente atat de clare sar in ochi oricarui om de buna credinta, aici nu e vorba de a tine cu psd, pentru ca se stie ca a facut mult rau si psd, dar totusi a pune totul in carca psd iar celalti sa se prezinte ca niste ingerasi, cand ei au facut la fel de mult rau tarii ca si psd, prin „valori” si „integrare”-dezintegrare occidentala, privatizari, liberalizari, investitori, stat minimal, stat de „drept”, „justite independenta”, politica „corecta”…totusi e prea mult, prea mult tupeu si sfidare pe fata ! mai ales ca dupa psd a mai ramas ceva, a incercat sa mai repare ceva din dezastru, nu i-a intrecut pe ceilalti alogeni si cozi de topor zisi liberali sau alti tradatori si vanzatori de neam care au ras tot, cu o ura nemasurata impotriva poporului, favorizand strainii, totul pentru straini, corporatii, banci si multinationalele occidentale : STATISTICA SOCANTA ! Marea hotie a fost si este practicata de straini ! http://www.cunoastelumea.ro/statistica-socanta-in-ultimii-27-de-ani-romania-a-fost-jefuita-de-33-ori-mai-mult-decat-ne-au-jefuit-3-imperii-in-530-de-ani-de-istorie-detalii/ „Deci, în ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional(multinationalele, bancile, corporatiile,ussa, ue, nato, fmi, „valorile” occidentale)a scos din România o avuţie de 33 ori mai mare decât au scos toate imperiile, în 530 de ani, între anii 1415 şi 1945.”

2019-11-16 18:49:57
ANALIST

FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE ! FARA NEOCOMUNISMUL UE ! obsesie bolnava ! delir maxim ! Alogenul parazit acuza psd pentru problemele cu casele lui ! psd l-a obligat sa-si insuseasca case cu acte false ? acuza psd de dezastrul tarii in 30 de ani de „integrare”-dezintegrare occidentala ! numai psd a guvernat si e vinovat de cei 30 de ani de dezastru, de vanzare de tara la strain ? pai e cam egalitate…constantinescu 4 ani, basescu 10 ani, ciolos 1 an, iata 15 ani in care psd este responsabil pentru dezastru, iar 15 ani cine ? era bine cand semna cu psd protocoale pentru ciolan, pentru a favoriza jaful imobiliar catre nemtii lui in Sibiu ! oare acest individ ne ia de prosti? aceste evidente atat de clare sar in ochi oricarui om de buna credinta, aici nu e vorba de a tine cu psd, pentru ca se stie ca a facut mult rau si psd, dar totusi a pune totul in carca psd iar celalti sa se prezinte ca niste ingerasi, cand ei au facut la fel de mult rau tarii ca si psd, prin „valori” si „integrare”-dezintegrare occidentala, privatizari, liberalizari, investitori, stat minimal, stat de „drept”, „justite independenta”, politica „corecta”…totusi e prea mult, prea mult tupeu si sfidare pe fata ! mai ales ca dupa psd a mai ramas ceva, a incercat sa mai repare ceva din dezastru, nu i-a intrecut pe ceilalti alogeni si cozi de topor zisi liberali sau alti tradatori si vanzatori de neam care au ras tot, cu o ura nemasurata impotriva poporului, favorizand strainii, totul pentru straini, corporatii, banci si multinationalele occidentale : STATISTICA SOCANTA ! Marea hotie a fost si este practicata de straini ! http://www.cunoastelumea.ro/statistica-socanta-in-ultimii-27-de-ani-romania-a-fost-jefuita-de-33-ori-mai-mult-decat-ne-au-jefuit-3-imperii-in-530-de-ani-de-istorie-detalii/ „Deci, în ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional(multinationalele, bancile, corporatiile,ussa, ue, nato, fmi, „valorile” occidentale)a scos din România o avuţie de 33 ori mai mare decât au scos toate imperiile, în 530 de ani, între anii 1415 şi 1945.”:::ciuma rosie :)

2019-11-17 09:19:09
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

Dupa numai cateva zile de guwerner alogen, lupi in blana de oaie,  deja se confirma grija lor pentru straini, pentru multinationalele,  bancile si corporatiile occidentale : 1) alogenii si cozile lor de topor au anuntat marirea contributiei la megahotia numita pilon 2 de pensie privata, pentru a mari profitul bancilor straine ! Beneficiarul direct fiind bancherii si firmele straine care primesc moca niste bani (multi bani) de la stat, de la  contribuabili,  fara sa faca absolut nimic, avand pe stat drept partener de afaceri, in care statul, contribuabilul, nu castiga absolut nimic, dimpotriva iese in baguba uriasa !  https://www.economica.net/ministrul-muncii-vrem-sa-crestem-contributia-la-pilonul-2-de-pensii-dar-asta-nu-va-micsora-suma-aferenta-pilonului-1_175938.html 2) alogenii si cozile lor de topor au anuntat  vanzarea catre straini a sistemului strategic energetic national prin privatizarea  Hidroelectrica, beneficiarul direct fiind strainii care acapareaza moca un sistem strategic prin care poate sa dicteze si  sa influenteze cresterea preturilor necontrolat, sa afecteze direct poporul in caz de calamitati naturale,  conflict militar, devenind dependenti de straini !  https://www.national.ro/news/guvernul-orban-vinde-strainilor-sistemul-energetic-national-673277.html/ 3) alogenii si cozile lor de topor au anuntat  desfiintarea societatii comerciale de stat :  Casa de Comert Unirea,  magazinele in care producatorii autohtoni sa-si vanda produsele,  beneficiarul direct fiind producatorul strain, hipermarketurile, multinationalele, pentru ca nu  mai au  concurenta, poporul fiind intoxicat cu alimente otravite pline cu chimicale si de proasta calitate !  https://m.activenews.ro/stiri/Noul-ministru-al-Agriculturii-nu-vrea-aprozare-cu-produse-romanesti.-Casa-de-Comert-Unirea-creata-de-Daea-are-soarta-pecetluita.-Ludovic-Orban-„Vremea-gostaturilor-a-trecut-158691  

Alte articole din: POLITICĂ