Viorica Dăncilă, atacată după decizia pe Formularul 600. "A promis anulare şi a dat amânare"

Wednesday, 31 January 2018, 14:10 Sursă: REALITATEA.NET

Executivul Viorica Dăncilă pare să fi început cu stângul guvernarea PSD 3.0: prima decizie, cea referitoare la celebrul formular 600, contrazice chiar promisiunile făcute de premier în urmă cu două zile la obţinerea votului în Parlament.

Adaugă părerea ta

Guvernul condus de Viorica Dăncilă a aprobat miercuri Ordonanţa de Urgenţă privind amânarea depunerii formularului 600 până pe 15 aprilie.

Temernul limită privind depunerea Formularului 600 se va proroga până la 15 aprilie, iar plata contribuţiilor pentru cei care obţin venituri din activităţi independente se va face o singură dată pe an şi nu anticipat, a anunţat premierul Viorica Dăncilă în debutul şedinţei de Guvern.

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, critică dur această decizie, care anunţă practic păstrarea formularului 600, dar într-o formă schimbată:

"GuverNUL Dãncilã, o primă minciună dejucată!
Luni, în timpul discursului din Parlament, doamna Dăncilă promitea renunțarea la formularul 600. Nu amânare, RENUNȚARE.
Astăzi, în timpul primei ședințe de guvern, doamna Dăncilă a anunțat amânarea termenului de depunere a formularului 600 până în 15 aprilie, dovedind astfel, că discursul din Parlament a fost doar praf în ochi, doar promisiuni deșarte menite să crească simpatia și să mai atragă câteva voturi. Nu ar trebui să ne mirăm de altfel, este modul tipic de operare al coaliției de guvernare, care promitea 726 de măsuri, din care au realizat doar 33.
GuverNUL Dăncilă- Dragnea a început deja cu stângul. În acest ritm nu putem decât să ne întrebăm câte luni va rezista acest al treilea cabinet", a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.