Președintele Iohannis, întâmpinat cu aplauze la ieșirea din biserică, la Sibiu

Sunday, 17 November 2019, 13:29 Sursă: Realitatea.NET

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent duminică, alături de soția sa Carmen Iohannis, la Sibiu, pentru a participa la slujba de la biserica Romano Catolică „Sfânta Treime” din Piața Mare.

Adaugă părerea ta

La ieșirea din biserică președintele a fost întâmpinat cu aplauze de cei prezenți. Vizibil bine dispus a făcut poze de grup și a dat mâna cu câțiva copii. Nu a dat declarații, dar le-a urat duminică plăcută celor aflați de față, după care s-a îndepărtat, informează realitateadesibiu.net

Comentarii Existente
2019-11-17 13:50:55
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

Delir maxim ! Alogenul parazit acuza psd pentru problemele cu casele lui ! psd l-a obligat sa-si insuseasca case cu acte false ? acuza psd de dezastrul tarii in 30 de ani de „integrare”-dezintegrare occidentala ! numai psd a guvernat si e vinovat de cei 30 de ani de dezastru, de vanzare de tara la strain ? pai e cam egalitate…constantinescu 4 ani, basescu 10 ani, ciolos 1 an, iata 15 ani in care psd este responsabil pentru dezastru, iar 15 ani cine ? era bine cand semna cu psd protocoale pentru ciolan, pentru a favoriza jaful imobiliar catre nemtii lui in Sibiu ! oare acest individ ne ia de prosti? aceste evidente atat de clare sar in ochi oricarui om de buna credinta, aici nu e vorba de a tine cu psd, pentru ca se stie ca a facut mult rau si psd, dar totusi a pune totul in carca psd iar celalti sa se prezinte ca niste ingerasi, cand ei au facut la fel de mult rau tarii ca si psd, prin „valori” si „integrare”-dezintegrare occidentala, privatizari, liberalizari, investitori, stat minimal, stat de „drept”, „justite independenta”, politica „corecta”…totusi e prea mult, prea mult tupeu si sfidare pe fata ! mai ales ca dupa psd a mai ramas ceva, a incercat sa mai repare ceva din dezastru, nu i-a intrecut pe ceilalti alogeni si cozi de topor zisi liberali sau alti tradatori si vanzatori de neam care au ras tot, cu o ura nemasurata impotriva poporului, favorizand strainii, totul pentru straini, corporatii, banci si multinationalele occidentale : STATISTICA SOCANTA ! Marea hotie a fost si este practicata de straini ! http://www.cunoastelumea.ro/statistica-socanta-in-ultimii-27-de-ani-romania-a-fost-jefuita-de-33-ori-mai-mult-decat-ne-au-jefuit-3-imperii-in-530-de-ani-de-istorie-detalii/ „Deci, în ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional(multinationalele, bancile, corporatiile,ussa, ue, nato, fmi, „valorile” occidentale)a scos din România o avuţie de 33 ori mai mare decât au scos toate imperiile, în 530 de ani, între anii 1415 şi 1945.”

2019-11-17 13:52:55
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

CE URMARESTE ALOGENUL PARAZIT PRIN DEZBINAREA, SFIDAREA SI URA LUI IMPOTRIVA NOASTRA, DACA INCERCAM SA SCHIMBAM STATUTUL DE COLONIE BANANIERA ? SPARGEREA ROMANIEI ! POSTAREA AMIRALULUI MARIAN IOAN : "...De ce participă la dezbateri cei care participă? Ca să spună lumii ce gânduri, ce intenții, ce planuri au ei, cu intenția declarată de a-i convinge pe oameni să-i voteze. Păi ce să spună idolul românesc, când el are un singur gând, acela de A SPARGE ROMÂNIA? El a mărturisit acest obiectiv încă de când a fost ales prima dată. Atunci, împins de la spate de unii care aveau nevoie de un paravan mare, s-a dus la dezbateri la două televiziuni, la care, din regie, i se șoptea în căști ce să zică, după cum au mărturisit chiar cei care-i șopteau. La acele dezbateri a participat și contracandidatul lui, care, la rândul lui, l-a invitat la alte două televiziuni. S-a dus idolul românesc? Nu s-a dus! De ce? Fiindcă alea două televiziuni erau din România, e adevărat, dar NU ERAU DIN ROMÂNIA LUI. Că, el nu poate trăi decât în România lui, condusă de un guvern al lui. Iar pentru a avea și România lui și guvernul lui, “A FOST NEVOIE SĂ MOARĂ OAMENI”. Atunci. Acuma, nu mai mor, ci sunt trimiși în misiune peste hotare să voteze acolo pentru el, desigur pe liste suplimentare.... Are guvernul lui, are armata lui, alelalte structuri erau ale lui, că și el fusese colaborator destoinic al lor, încă dinainte de …, nu-i mai rămâne decât să scoată oamenii în stradă să linșeze alți oameni. Apoi … trai nineacă! Case câte vrea, copii vânduți, minciuni pe bandă rulantă. Plus medalii. Desigur, străine...Până unde mergem cu orbirea?!?..." https://www.flux24.ro/fost-sef-al-informatiilor-militare-despre-iohannis-are-guvernul-lui-are-armata-lui-alelalte-structuri-erau-ale-lui-ca-si-el-fusese-colaborator-destoinic-al-lor-inca-dinainte-de/ "....mincinoși ăștia care au zis că refuză să participe la vreo dezbatere! Aud că idolul românesc va participa, totuși, la o dezbatere, pe care chiar el însuși o va și organiza. O dezbatere … cu el însuși. Te pomenești că se ia la întrebări în legătură cu impozitul pe banii din meditații, în legătură cu casele obținute prin escrocherii, în legătură cu participarea la traficul de copii! Că, doar nu s-o autoîntreba cum a fost cu blocarea activității guvernamentale, sau de ce n-a vrut să semneze decretul de destituire a ăleia care primise lista cu ce să facă la ministerul justiției din România, ca să le iasă jocurile firmelor străine, sau cum de România a suferit numai înfrângeri în planul relațiilor externe, care sunt chiar apanajul lui. Că, vorba aia, el și-a făcut datoria și a vorbit numai în limbi străineze. Sau, de aia or fi crezut celelalte state că el nu reprezintă România și n-au dat doi bani pe el?!?...."

2019-11-17 13:56:56
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

Art. 80(1)"Președintele României reprezintă statul român și este garantul independenței naționale, al unității și al integrității teritoriale a țării" - Cum pot garanta alogenii pentru independenta nationala cand politica lor de 30 de ani de "valori" occidentale a fost sa fim "pas cu pas", dependenti total de corporatiile, bancile si multinationalele occidentale, distrugand economia nationala pe motiv parsiv de "morman de fier vechi"? - Cum pot garanta alogenii unitatea poporului cand politica lor in ultimii 30 de ani a fost sa dezbine poporul si sa-l goneasca printre straini in occidentul imperialist "civilizat", prin "dezbina si stapaneste" si "paine si circ" ? - Cum pot garanta alogenii integritatea teritoriala cand politica lor in ultimii 30 de ani a fost sa imparta tara in regiuni in care românii majoritari au devenit straini in tara lor si sant asupriti si batjocoriti de minoritari cu "drepturile" lor, cu statul lor "drept", cu "valorile" lor occidentale si "justitea" lor "independenta" ?

2019-11-17 14:05:12
Constantin Gadea

CA O VIPERA SIREATA, CA O BABA FARA MINTE, VIORICA, DELOC BEATA, SUDUIE SI MINTE, MINTE. PE IOHANNIS IL ATACA CU BLAND GLAS TELEORMANEAN: CA NU STIE CE SA FACA, CA-I ANTIEUROPEAN, CA E HOT, SPUNE TRUFASA, CA E NAIBA, ANTICRIST, SI-ARUNCA APOI GOGOASA CA E MARE COMUNIST. CA LUPUL FLAMAND,CU BALE, INDUCE IN NOI FIOR: CA IOHANNIS ESTE MOALE, DAR SI MARE DICTATOR. VIORICA POAT-SA RAGA, CA NOI IL VOTAM MAI TOTI, SA NE SCAPE TARA DRAGA DE TRADARE SI DE HOTI.

2019-11-17 14:24:55
Costel

Pe 24 Noe. trag apa pe tine nibelungule.

2019-11-17 14:37:44
Adriana

Să nu îl votați pe Iohanis O sa instaureze Dictatura E mai rau Ca Ceausescu

2019-11-17 14:40:29
groza

PSD-ul vrea :Amnistie, gratiere si avutia (din coruptie) la posesor.Sasu nu este de acord.

2019-11-17 14:42:31
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

„Încă cinci ani de vacanță / Aș fi vrut cu păsărica, / Însă-i o extravaganță, / Că mă sparge Vasilica” Posted by justitiarul 1 hour ago       Dezbatere -Vreau dezbatere urgentă, Știți că-mi merge bibilica, Însă nu concomitentă, Că mă sparge Vasilica. Nu mă tem de confruntare, Ca Piratu-n Cireșica, Da’ nu-mi puneți v-o-ntrebare, Că mă sparge Vasilica. Io întreb, io dau răspunsul, Mă scarpin la zambilica, Rămâne doar neajunsul, Că mă sparge Vasilica. Nu-mi pun cască sau antenă, Io-s robot,nu știu ce-i frica, Da’ mi-am cumpărat galenă, Că mă sparge Vasilica. PeSeDe-ul să dispară, Cinci ani vreau să fiu Vlădica, Dați-mi voturi de la țară, Că mă sparge Vasilica. Diaspora mă susține, Ar vota și cu pisica, Vin la vot ca la Rovine, Că mă sparge Vasilica. La război, „comme à la guerre”, Nu mai ține fofârlica, Și cu Geta-ncep să zbier, Că mă sparge Vasilica. Încă cinci ani de vacanță, Aș fi vrut cu păsărica, Însă-i o extravaganță, Că mă sparge Vasilica. Am guvernul care-mi place Și când o zbura purcica, O să ies din carapace, Că mă sparge Vasilica. Sică-i belfer și semnează Scuturându-și turturica, I-am zis: „Bă, să fii pe fază!”, Că mă sparge Vasilica. Am pus-o și pe Ţurcană, La guvern cu toată clica Și-o să vină la pomană, Că mă sparge Vasilica. Câţu-i tare la Finanțe, Că și-a tuns recent și chica Și-mi trimite condoleanțe, Că mă sparge Vasilica. Dacă vreți răspunsuri clare, Cu Câţu și găurica, Scrieţi-mi, vă rog, scrisoare, Că mă sparge Vasilica. Chiar dacă-s mai prost ca plopul, Io vă vând iar micșunica, După mine doar potopul, Că mă sparge Vasilica. Am miniștri de elită, Care toată ziulica, Au o mUE necăjită, Că mă sparge Vasilica. În politica externă, Mi-am pus chiar și cipilica, Nu mai zic vreo balivernă, Că mă sparge Vasilica.                    Romeo Serafim                 17 Noiembrie 2019  http://www.justitiarul.ro/inca-cinci-ani-de-vacanta-as-fi-vrut-cu-pasarica-insa-i-o-extravaganta-ca-ma-sparge-vasilica/

2019-11-17 14:43:29
Tibi

Pas cu pas de instalează normalitatea și români își recapătă încrederea în demnitari tari ,respect pt domnul Iohanis

2019-11-17 14:46:28

Fara Dancila ,fara gâdea gușă hoardă sorina matei etc vom avea o românie normala.

2019-11-17 14:54:46
Villhem

Halucinant! Presedintele Klaus Werner Iohannis nu regreta ca si-a luat casa cu acte false. A spus public ca cea mai mare realizare a sa din mandat e ca :"am dat jos Guvernul". Incredibil !,.....sa te autodenuti,puteai sa spui direct,..da,am incalcat constitutia,am vrut "Guvernul meu",pentru mine nu este lege si lasati-o mai moale cu "abuzul de putere,am imunitate.Avem atatea exemple in istorie,cand un guvern este dat jos prin metode nedemocratice,prin abuz de putere,ce a dus la dictatura.Probabil Hitlar ii este model. De la numire,de cand a manifestat in piata cu #,a sabotat continuu Guvernul si astia,niste ipotenti nu la demis la timp , nici CCR. Nu scoate o vorba despre padurile din Romania,decimate de ai lui. Nu vorbeste despre protocoalele secrete. Iohannis, filiera retrocedarilor. Forumul Democrat al Germanilor, profitor imobiliar. Stefan Max Baune, furnizor al municipiului cu autobuze second-hand, a primit 16 case; Retrocedarea unui ansamblu imobiliar din centrul Sibiului, aflat pe strada Magheru 1-3, către Forumul Democrat al Germanilor din România – FDGR este un caz revoltător. Grupul Etnic German este dizolvat prin decret regal, urmaşii grofilor unguri ,declaraţi criminali de război în urma colaborării cu regimul hortyst şi către succesorii Grupului Etnic German, grup declarat ca fiind colaborator al regimului hitlerist. Aceste proprietăţi au fost consfiscate de statul român înainte de 6 martie 1945. Imobile retrocedate către Forumul Democrat al Germanilor din România: Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu (str. Berăriei nr. 2), Fostul sediu Filarmonica de stat Sibiu (transformat în restaurantul Hermania – str. Filarmonii nr. 2), Serviciul Judeţean Ambulanţa Sibiu (str. Funarilor nr. 1), sediul FDGR din Piaţa Mare, dar şi multe alte clădiri din centrul istoric. D-l Iohanis nu scoate o vorba despre datoria Germaniei,tine de politica externa: Bundestagul german confirma în răspunsul oficial trimis că exista un sold în favoarea României de 1,126 miliarde de mărci imperiale din 1939(azi 99 miliarde euro).Se pare că o formulare ce apare în Tratatul de Pace de la Paris, semnat la vremea aceea de ministrul de externe Gheorghe Tătărescu, ar demonstra faptul că România renunţă la alte obligaţii financiare ale Germaniei, cu excepţia datoriei de dinainte de Război.

2019-11-17 18:09:33
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE ! FARA NEOCOMUNISMUL UE !

„Puterea de cumpărare a românilor a crescut, în ultimii trei ani, cu 25%, aceasta fiind transferată şi în tendinţele crescătoare pe care le-a înregistrat piaţa financiară din România, a declarat, într-o conferinţă de specialitate, Dan Armeanu, vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF)” https://www.cotidianul.ro/cu-cat-a-crescut-puterea-de-cumparare-a-romanilor-in-ultimii-trei-ani/ Si asta in conditiile in care am avut un asa zis „presedinte”, parazit, alogen, care s-a straduit din toate puterile sa puna piedici si sa saboteze guvernul care a marit salariile, pensiile si a pus taxe si impozite cat de cat corecte, la banci, multinationale si corporatii, pentru a mai pica ceva la poporul asuprit de straini, din imensa bogatie care curge ca un fluviu catre vest, sifonata de multinationalele, corporatiile si bancile occidentale : STATISTICA SOCANTA ! Marea hotie a fost si este practicata de straini ! http://www.cunoastelumea.ro/statistica-socanta-in-ultimii-27-de-ani-romania-a-fost-jefuita-de-33-ori-mai-mult-decat-ne-au-jefuit-3-imperii-in-530-de-ani-de-istorie-detalii/ „Deci, în ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional(multinationalele, bancile, corporatiile,ussa, ue, nato, fmi, „valorile” occidentale)a scos din România o avuţie de 33 ori mai mare decât au scos toate imperiile, în 530 de ani, între anii 1415 şi 1945.”

Alte articole din: LOCAL