Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Premieră: Spectacolul "La traviata", pus în scenă la Bucureşti, preluat de Opera Philadelphia

Tuesday, 06 October 2015, 12:00 Sursă: REALITATEA.NET

Printre cei prezenţi la premiera acestui spectacol la Opera Naţională Bucureşti s-a aflat şi David Levy, vicepreşedinte al Operei Philadelphia şi însărcinat cu managementul artistic al companiei. Acesta, impresionat de calitatea spectacolului, şi-a exprimat intenţia de a prezenta producţia şi la Opera Philadelphia. Astfel, imediat după premiera de la Bucureşti, au urmat mai multe runde de negocieri între cele două companii şi au fost concretizate prin prezentarea pentru prima dată a acestui spectacol în Statele Unite ale Americii, eveniment care a avut loc pe 2 octombrie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Premiera americană a producţiei Operei Naţionale Bucureşti a fost sold-out şi s-a bucurat de o distribuţie de excepţie, care a inclus trioul Lisette Oropesa (Violetta), Alek Shrader (Alfredo) şi Stephen Powell (Germont), sub bagheta dirijorului Corrado Rovaris.

 Următoarele reprezentaţii ale spectacolului "La traviata" la Opera Philadelphia sunt programate miercuri, vineri şI duminică, urmând ca, pe 16 octombrie, spectacolul să fie proiectat în variantă HD în Parcul Naţional al Independenţei.

 

 

 

Şi la Bucureşti, premiera spectacolului "La traviata", regizat de Paul Curran, a avut o distribuţie extraordinară, în rolurile principale evoluând trei artişti în plină ascensiune pe plan internaţional - soprana Aurelia Florian, tenorul Ioan Hotea şi baritonul Ionuţ Pascu -, spectacolul bucurându-se de succes în rândul iubitorilor de operă şi jucându-se cu casa închisă.

 Producţia "La traviata" va reveni în stagiunea 2015-2016 pe scena Operei Naţionale Bucureşti alături de alte spectacole de operă din repertoriul verdian şi nu numai.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL