Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pregătiri pentru redeschiderea școlilor în septembrie. Raluca Turcan: ”Activitatea educațională se va relua în condiții de siguranță sanitară”

Tuesday, 30 June 2020, 23:52 Sursă: Realitatea.NET

”Ne pregătim pentru redeschiderea școlilor în septembrie, în condiții de deplină siguranță pentru elevi, studenți și profesori.

Am avut astăzi cea de-a doua întâlnire a Grupului de lucru interministerial care, alături de reprezentanții ONG-urilor, ai unităților de învățământ, ai sindicatelor din educație, ai elevilor, studenților va sprijini Ministerul Educației în elaborarea măsurilor necesare pentru începutul noului an școlar, în septembrie.

Alături de Ministrul Educației, Monica Anisie, și Consilierul prezidențial pe educație, Ligia Deca, am identificat împreună problemele pentru care trebuie să venim cu soluțiile potrivite, astfel încât activitatea educațională să se poată relua în condiții de siguranță sanitară, asigurând totodată resursele umane, infrastructura și tehnologia necesară pentru o educație de calitate.
Avem la dispoziție această perioadă de vară, timp în care vom lucra intens pentru pregătirea școlii de calitate, chiar și în condiții dificile.

Le mulțumesc tuturor partenerilor noștri pentru implicarea lor și pentru propunerile pe care le-au formulat. Vom păstra acest dialog constant cu toți actorii din sistem pentru a susține dreptul copiilor la o educație de calitate.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL