Președintele Turciei, mesaj de condoleanțe surprinzător pentru România, după incendiul din Colectiv

Saturday, 31 October 2015, 20:36, Sursă: REALITATEA.NET

Președintele și premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan și Ahmet Davutoglu, au transmis mesaje de condoleanțe omologilor români, Klaus Iohannis și Victor Ponta, în urma tragediei care a avut loc vineri seara într-un club din București. Potrivit mesajului, printre victimele incendiului se numără și doi cetățeni turci. 

Adaugă părerea ta

'Am aflat cu profundă tristețe că mulți oameni și-au pierdut viața și mulți alții au fost răniți în urma unei explozii și a incendiului care a urmat noaptea trecută la București', se menționează în mesajul președintelui Erdogan, remis AGERPRES de ambasada Turciei la București.

'Poporul turc împărtășește din toată inima durerea poporului român, prietenul și aliatul nostru', afirmă în continuare președintele turc în mesajul său de condoleanțe.

La rândul său, premierul Davutoglu își exprimă compasiunea pentru familiile victimelor, menționând totodată că printre cei 180 de răniți se numără și doi cetățeni turci. 'Doresc să vă asigur că Turcia, la fel ca întotdeauna, este alături de România, prietenul și aliatul nostru, pentru vindecarea rănilor după acest eveniment tragic și reiterez sentimentele noastre de solidaritate în numele guvernului și poporului turc', își încheie mesajul șeful executivului de la Ankara.