Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea lor de dragoste a impresionat planeta și i-a dus în Cartea Recordurilor

Tuesday, 09 August 2016, 23:24 Sursă: REALITATEA.NET

Sunt cel mai scund cuplu din lume si vor ca acest lucru sa fie recunoscut oficial. Pentru asta, trebuie sa fie casatoriti, iar nunta a fost deja fixata. Va avea loc la un restaurant de sushi din localitatea in care traiesc, Itupeva, Brazilia. Katyucia este foarte fericita pentru ca, in sfarsit, Paulo s-a decis s-o ceara de sotie. Amandoi sunt in cautarea unei rochii de mireasa. Si, fiindca la statura ei nu au cum sa gaseasca ceva de-a gata, o vor face pe comanda. Sunt impreuna de opt ani, dar abia acum Paulo si-a luat inima in dinti ca sa oficializeze relatia. Amandoi sufera de forme diferite de nanism (n.r. tulburare a cresterii osoase din care rezulta o statura scunda), scrie click.ro.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul retelelor de socializare. Dupa numai cinci zile de cand s-au intalnit pentru prima oara, ei s-au mutat impreuna. Paulo lucreaza ca grefier, castiga bine si chiar si-a comandat o masina pe care s-o poata conduce. Katyucia si-a deschis un salon de frumusete si este foarte pasionata de lectura. Desi sunt asa de scunzi, ei duc o viata cat se poate de normala, ca orice cuplu obisnuit. Katyucia spune ca are cele mai mari probleme cu aragazul, cand spala rufe si cand deschide geamurile. Amandoi sunt foarte suparati pentru ca oamenii rad de ei cand ies pe strada sau cand merg in vacanta. Spera ca recunoasterea din Cartea Recordurilor le va aduce notorietate si, astfel, nimeni nu va mai avea de ce sa se distreze cand ii vede.

Deocamdata, in Cartea Recordurilor cel mai scund cuplu e alcatuit din brazilienii Douglas Maistre Breger da Silva si Claudia Pereira Rocha, care masoara 89 cm, respectiv 91 cm, adica 1,80 m, impreuna.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL