Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea fabuloasă a Tatianei Gavril, una dintre femeile care au murit în incendiul de la Piatra Neamț - A crescut generații de copii orfani

Sunday, 15 November 2020, 14:44 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Presa locală a mai aflat una dintre victimele incendiului de la Piatra Neamț. Este vorba despre Tatiana Gavril, o femeie demnă de toată admirația. Una dintre fiicele sale chiar lucra ca asistentă în spital. Ea a crescut 6 copii ai săi dar și zeci de copii din generații diferite, în ultimii 25 de ani. Iată ce relatează presa locală despre ea:

„Se numeşte Tatiana Gavril. O cunosc de 25 de ani, din vremea când la Dobreni se construia cu greu şi cu multă muncă primul cămin privat pentru copiii aflaţi în dificultate. După multe şi excepţionale transformări, după piedici, neajunsuri dar cu o credinţă nestrămultată, soţii Tatiana şi Mihai Gavril au ridicat la Dobreni un cămin pilot, numit acum Casa Ray Betesda.  Căminul de copii este un alt subiect. Vreau să scriu astăzi despre Mama Tatiana, pentru că aşa au strigat-o toţi copiii abandonaţi, neajutoraţi, orfani, pe care i-a strâns la sânul său timp de 25 de ani. Nu-i spuneau doamnă, nu-i spuneau tanti. Pentru ei, din momentul întâlnirii şi până când (şi după ce) i-a ajutat să-şi ia zborul în viaţă, a fost MAMA.  A plecat la spital în rugăciunile celor apropiaţi. Mulţi, toţi pe care i-a avut alături. O fată a sa este asistentă la spital. Toată grija ei şi a familiei era îndreptată acolo, la Terapie Intensivă, de unde ar fi putut să plece vie şi pe picioarele ei. Aseară, vestea a căzut peste toţi ca un trăsnet. “S-a dus acasă. S-a întors acasă. La Domnul. Acum e acolo”, ne-a spus soţul său, directorul Casei Ray, Mihai Gavril. Dumnezeu, în care a crezut cu toată fiinţa ei, s-o odihnească în pace!“, relatează Viaţa Nemţeană. 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL