Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Posesorul dronei care a surprins prăbușirea elicopterului SMURD face dezvăluiri CUTREMURĂTOARE

Friday, 19 December 2014, 23:33 Sursă: REALITATEA.NET

"E tulburător. M-am dus cu drona fix deasupra cozii elicopterului și se vede clar cum cineva încerca să supraviețuiască. Trăgea de coada elicopterului. Se vede un fel de umbră de persoană care mișca coada elicopterului și încearcă să iasă de acolo. Sunt ultimele clipe de viață, momente cutremuratoare", a declarat pentru Digi24, Bogdan Dumitru, proprietarul dronei.

Bogdan Dumitru a afirmat că după ce filmarea sa "va fi pusă cap la cap cu filmarea de la Digi", vom avea "un film complet al evenimentului".

"Imaginile mele, de sus, par a fi din alt film, decât imaginile luate de jos, pentru că imaginile de jos au un alt unghi de filmare. Imaginile de sus, clar au un alt unghi de filmare. Acuma, rămâne la aprecierea specialiștilor să le pună ... dacă ei pun cap la cap filmarea mea cu filmarea de la Digi, în momentul ala clar o să avem un film complet al evenimentului", a adăugat Bogdan Dumitru.

În ziua în care patru membri ai echipajului SMURD Constanța au murit, în apele reci ale Lacului Siutghiol, cameramanul Bogdan Dumitru se afla în zonă. La aproximativ zece minute după prăbușirea elicopterului, camera purtată de dronă a ajuns chiar deasupra rămășițelor. După ce a filmat ultimele clipe din viața echipajului SMURD, aparatul a dispărut fără urmă. Aproape patru zile l-au căutat scafandrii, pe fundul lacului.

Filmarea dronei este, în prezent, analizată de către procurori.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL