Ponta, mazilit de pe site-ul Guvernului. Sorin Cîmpeanu, premier în continuare în online

Tuesday, 17 November 2015, 23:26 Sursă: REALITATEA.NET

În ultimii trei ani și jumătate, site-ul oficial al Guvernului României a devenit un ziar de perete a premierului Victor Ponta: pe homepage erau doar fotografii în format mare cu primul-ministru, de la toate întâlnirile oficiale cu diverse personalități externe, mai ales din țările extra-UE.

Între timp, pagina web a Executivului a fost curățită de cultul personalității fostului premier, dar nu a fost și "upgradată" cu ultimele evoluții de pe scena politică.

Vizitele de lucru ale lui Victor Ponta au fost înlocuite pe homepage-ul Guvernului cu Temele majore ale noii guvernări: Fonduri europene, Investiții și locuri de muncă, Independența energetică. Ponta nu mai apare pe site decât la capitolul Internship, cu o prezență zâmbitoare în mijlocul tinerelor speranțe din administrația publică, dar și la secțiunea Obiective, cu propriul Program de guvernare.

În locul fotografiilor cu ilustrul conducător al Executivului din perioada 2012-2015, pagina de start a gov.ro prezintă o imagine cu clădirea impunătoare a Guvernului.

La secțiunea Prim-ministrul tronează încă imaginea premierului inerimar Sorin Câmpeanu, deși Dacian Cioloș și-a preluat de ceva timp mandatul de premier, iar mutarea era cât se poate de previzibilă. În epoca Guvernării tehnocrate, specialiștii IT și de media sunt cel mai greu de găsit sau au program de bugetar.

Lista actualizată a miniștrilor din cabinetul Dacian Cioloș nu conține la sfârșitul zile de investitură nici fotografii, nici CV-uri. Nici prima ședință de Guvern a cabinetului Cioloș nu apare pe site, ci doar întâlnirile convocate de premierul interimar.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL