Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Poliţistul Godină, pe lista personalităţilor care definesc Europa, alături de nume importante

Wednesday, 07 December 2016, 10:03 Sursă: REALITATEA.NET

Marian Godină a fost selectat pe lista Politico.eu pentru curajul de a demască presiunile la care l-au supus şefii săi din poliţia braşoveană când a amendat o personalitate locală pentru încălcarea legislaţiei rutiere. E vorba despre cazul şefei Crucii Roşii din Braşov, totodată consilier judeţean PSD, oprită de Godină după ce era să lovească un pieton. Şeful lui Godină i-a cerut poliţistului să renunţe la caz, dar Godină a scris pe Facebook toată povestea, ducând la declanşarea unei anchete penale şi la demisiile şefului Poliţiei Braşov şi a consilierei PSD, scrie Hotnews.ro.

Autorii topului Politico remarcă atât curajul lui Godină într-o ţară care se lupta cu corupţia, dar şi talentul său literar exprimat atât pe contul de Facebook, cât şi în cele două cărţi publicate până acum.

Alături de Godină, pe lista se mai află primarul Londrei - Sadiq Khan, preşedintele partidului de guvernământ din Polonia - Jaroslaw Kaczynski, preşedintele turc Recep Tayip Erdogan, multimiliardarul George Soros, preşedintele Lituaniei.

Citeşte aici lista completă

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL