Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Politicienii români, DEZBINAȚI de ziua Unirii

Thursday, 01 December 2016, 16:00 Sursă: REALITATEA.NET

Parada militară de 1 Decembrie i-a ţinut pe politicieni despărţiţi, în ciuda mesajelor de unitate şi solidaritate. Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş, alături de ceilalţi foşti preşedinţi şi şefi de instituţii, au stat în tribuna oficială.

Dincolo de garduri, au stat preşedinţii de partid interzişi la paradă. Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea au urmărit defilarea din mulţime.

Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea și Gabriela Firea au asistat la parada militară din public, după ce preşedintele Klaus Iohannis a decis anul acesta să nu invite la parada de 1 Decembrie, şi nici la recepţia oficială găzduită la Palatul Cotroceni, politicieni cu probleme în justiţie. Gabriela Firea a fost invitată de MApN. Decizia președintelui Iohannis a provocat dispute, PSD criticându-l pentru acest lucru.

"Am venit să mă bucur de Ziua Naţională", a spus Liviu Dragnea, care a stat în public, alături de Gabriela Firea şi Călin Popescu Tăriceanu.

"Stau foarte bine, sunt aici cu colegi, prieteni, români, nu mă simt deloc dezavantajată", a declarat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

 

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL