PNL cere demisia ministrului Apărării, după uriașa "gafă balistică"

Wednesday, 01 August 2018, 12:10 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Prostia guvernului Dăncilă devine deja periculoasă, riscă să ne bage în război. Demisia!”, a scris pe Facebook purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

"PNL atrage atenția, în primul rând, asupra gravității acestei afirmații și solicită demisia responsabililor pe cale parlamentară, adică moțiuni simple, audieri, moțiuni de cenzură împotriva guvernului. Vom continua acest demers. Fiind vacanță parlamentară., putem doar să cerem public demisia lui Mihai Fifor. Ar trebui să vină să dea explicații în fața Parlamentrului pentru aceste grave erori," a declarat Ionel Dancă, în direct la Realitatea TV.

Pe de altă parte, Dumitru Borțun, profesor în comunicare și relații publice, îl critică pe Mihai Fifor pentru faptul că nu și-a asumat o eroare gravă care, evident, îi aparține, nefiind vorba de nicio ”eroare de interpretare”.

Marți seară, într-o emisiune la Antena 3, Mihai Fifor a declarat, textual, "Cum ar putea fi vreodată preşedintele Putin încântat de faptul că în România avem baza militară de la Deveselu, cu rachetele balistice?". Miercuri dimineață, într-o intervenție la Digi 24, Mihai Fifor a afirmat că "Aseară (marți - N.R.) am spus că avem baza de la Deveselu, care se ocupă de rachetele balistice, în niciun caz că la Deveselu avem avem rachete. "


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri