Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Piroman din Oradea, arestat preventiv pentru 30 de zile

Thursday, 10 September 2020, 21:33 Sursă: Realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat un bărbat de 45 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Potrivit IPJ Bihor, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale îl bănuiesc pe acesta că, în 2 septembrie, în jurul orei 06.30, ar fi incendiat cu intenție un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Oradea, prin aruncarea cu o substanță inflamabilă la compartimentul motor și pe capotă, carbonizând astfel unele componente din plastic și cauciuc din interiorul compartimentului motor, o parte a instalației electrice și conducând la arderea și distrugerea vopselei de pe capota și aripa din partea stângă față a autoturismului.

Luni, 7 septembrie, în urma percheziției efectuate la domiciliul acestuia, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat bicicleta și alte bunuri pe care acesta le-a folosit în timpul comiterii faptei. 

Marți, 8 septembrie, în urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au reținut pe bărbatul de 45 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Citește continuarea pe realitateadeoradea.net.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL