Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Peştele miraculos care îţi curăţă vasele de sânge de colesterol

Thursday, 27 February 2020, 09:49 Sursă: Realitatea.net

Daca este consumata intr-o cura, in combinatie cu un amestec de uleiuri special presate la rece - ulei de germeni de porumb, germeni de grau si din armurariu, ajuta la curatarea grasimilor depuse pe vasele de sange si astfel se imbunatatesc functiile inimii, si se previne infarctul miocardic si accidentul vascular cerebral.

Secretul acestui miraculos peste consta in schimbarea metabolismului din momentul intrarii din apa sarata a Marii Negre in apa dulce a Dunarii pentru a-si depune icrele.

Potrivit bzi, studiile realizate au relevat ca si in organismul uman se produce acelasi proces de inversare al metabolismului, daca scrumbia de Dunare consumata de om este recoltata exact in timpul migrarii, cand isi schimba metabolismul, sortata si procesata foarte repede, in maxim 24 de ore, pentru a-si pastra calitatile - grasimile nesaturate pe care le contine au exact atunci un maximum de principii active. Trebuie consumata timp de 3 saptamani, timp in care, in afara de scrumbie, se mananca doar legume si fructe, pentru aportul de vitamine. Cura era recomandata persoanelor cu diabet de tip B, celor supraponderale, cu probleme cardiace.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-27 16:19:39
Iulia mihai

Stiu cum se plantează brazii, stiu cum se îngrijesc în pepiniera, stiu cum se îngrijesc după ce s-au " prins" . Totul înseamnă efort maxim măcar si să ajungi până la ei , sus , pe munte . Ani în șir am îngrijit pădurile de pe valea Sabasei . Acum toate sunt la pământ . Sper ca măcar un singur bradut din sutele pe care i-am ingrijit să mai fi rămas . Să aveti spor la refăcut pădurea!

Alte articole din: ACTUAL