Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FOTO Pericol de explozie în Prahova, după ce un autoturism a izbit în plin o cisternă cu kerosen. Poliția ia în calcul varianta unei sinucideri

Monday, 28 September 2020, 17:23 Sursă: realitatea.net

Potrivit mesajului, accidentul s-a petrecut între localităţile Berceni şi Corlăteşti, iar populaţia este sfătuită să evite zona şi să elibereze căile rutiere pentru a facilita accesul echipajelor de intervenţie, potrivit observatorph.ro.

Din primele cercetări se pare că un conducător auto în vârstă de 31 de ani care se deplasa pe DN1A, în afara localității Berceni, pe sensul de mers Bucov către Bărcănești, din motive necunoscute la acest moment, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o cisternă încărcată cu combustibil, condusă de un bărbat în vârstă de 27 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 31 de ani, care se afla se afla la volanul autoturismului, a anunțat IPJ Prahova.

Pompierii acţionează cu spumă pentru a evita aprinderea produsului, la acest moment nefiind luată în calcul ipoteza transvazării acestuia.

 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL