Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Percheziții de amploare la clanurile interlope din 41 de județe

Friday, 07 August 2020, 10:17 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela
Astăzi, sunt în derulare, încă de la prima oră a dimineții, 41 de percheziții pentru destructurării rețelelor infracționale din județele: Galați, Dâmbovița, Arad, Mureș, Covasna, Dolj, Harghita, Constanța, Prahova, Mehedinți, Hunedoara, scrie și realitateadedambovita.net.

Perchezițiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unitățile de parchet competente, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj, uz de armă, fără drept, furt calificat, înșelăciune, fraudă informatică și viol.

Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor, indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal și încarcerarea persoanelor condamnate.

Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, transmite MAI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL