Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Percheziții ale DNA la Primăria Sfântu Gheorghe! Edilul Antal Arpad, vizat de anchetă

Wednesday, 17 February 2016, 09:12 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE 11.00: Biroul primarului municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad a fost sigilat, miercuri dimineață, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, care efectuează percheziții la această instituție.

"În cursul zilei de 17 februarie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiul București și județele Covasna și Brașov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată în comunicatul DNA.

Anchetatorii efectuează descinderi în cadrul Primăriei Sfântu Gheorghe, după ce ieri au făcut cercetări la Judecătoria Sfântu Gheorghe, în urma cărora președintele instanței, judecătoarea Elena Poiană, a fost reținut.

Potrivit Realitatea TV, ancheta de astăzi îl vizează pe edilul din Sfântul Gheorghe, Antal Arpad Andras. Oamenii legii au suspiciuni că, prin faptele de corupție comise în perioada 2010-2014, s-ar fi produs un prejudiciu de peste un milion de euro.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL