Paznic ucis în bătaie, în Medgidia. Agresorii au vrut "să-i dea o lecție"

Wednesday, 11 September 2019, 14:36 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, unul dintre cei doi agresori îl bănuia pe paznicul la un garaj de tiruri din municipiul Medgidia că ar fi implicat în sustragerea a două baterii de la autotrenul său, parcat în curtea garajului păzit de victimă, așa încât a dorit să îi aplice o corecție și să-l determine să recunoască furtul acumulatorilor. Drept urmare, în după-amiaza zilei 05 septembrie, cei doi l-au atacat pe bărbatul de 61 de ani și, lovindu-l, l-au obligat să intre în portbagajul unui autoturism, cu care l-au transportat în pădurea de la marginea orașului, scrie realitateadeconstanta.net.

Acolo, unul dintre bărbați l-a luat la bătaie, extrem de violent, lovindu-l de peste 20 de ori cu pumnii, picioarele și un băț de lemn peste tot corpul, mai puțin în zona capului, astfel încât i-a provocat grave leziuni, inclusiv două fracturi ale femurului și tibiei piciorului stâng și mai multe fracturi costale.

Cei doi au transportat apoi victima cu o dubiță și au abandonat-o pe o stradă din orașul Cernavodă, în apropierea spitalului. Ei le-au declarat ulterior anchetatorilor că nu l-au dus pe paznicul bătut direct în urgența unității medicale pentru că le-a fost teamă să nu fie recunoscuți și eventual opriți de polițiști.

La scurt timp de la abandonarea pe trotuar, bărbatul a fost găsit, mort, de un medic de gardă alertat de portarul spitalului. La autopsie, s-a stabilit că acesta decedase prin șoc traumatic și hemoragic, în cadrul unui politraumatism.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL