Incident la un liceu din Ploieşti. Patru elevi au ajuns la spital

Monday, 27 March 2017, 17:52 Sursă: REALITATEA.NET

Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean Prahova, a afirmat, la Realitatea TV, că un panou educaţional s-a desprins de pe perete şi a locul patru elevi, de 17 ani, doi băieţi şi două fete. "Profesorii au intervenit, au trimis copiii la Spitalul de Pediatrie, iar ulterior aceştia au fost mutaţi la Spitalul Judeţean pentru analize amănunţite", a spus acesta, explicând că panoul era prins de ani de zile pe perete şi, cel mai probabil, aceasta este cauza pentru care a căzut.

Aurel Graur a mai precizat că va anunţa toate şcolile pentru a face verificări, urmând ca panourile care ar putea accidenta elevii să fie îndepărtate.

Incidentul s-a petrecut luni la Colegiul Virgil Madgearu din Ploiești. Inițial, liceenii au fost transportați la spitalul de Pediatrie, de unde au fost preluați de ambulanță și duși la spitalul județean.

Potrivit primelor informații, elevii, în vârstă de 17 ani, au suferit răni superficiale.

"Cei patru elevi au fost transportați la Spitalul Județean Ploieşti. Aveau leziuni minore", a declarat, pentru Observatorulph.ro, Daniel Nicolae, directorul Serviciului de Ambulanță Prahova.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL