Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Parcurile din București devin biblioteci în aer liber

Wednesday, 09 July 2014, 10:01 Sursă: REALITATEA.NET

În parcurile Cișmigiu, Alexandru Ioan Cuza și Tineretului vor fi amenajate biblioteci de unde cititorii pot împrumuta, pe parcursul unei zile, orice carte își doresc. Volumele pe care le veți regăsi în biblioteci fac parte din colecțiile consacrate ale Editurii Litera: Bestseller, Premium, Thriller, Nobel, seria de autor Alice Munro - câștigătoarea premiului Nobel pentru Literatură în anul 2013, Sănătate și nutriție, Biblioteca pentru toți copiii, Disney, Disney English, Marvel, Tom și Jerry.

Bibliotecile Litera se află în:

Parcul Cișmigiu: intrarea de la Conservator, lângă restaurantul La bibliotecă;

Parcul Tineretului: Parcul Lumea Copiilor, Grădina Valorilor Românești, cu ajutorul Fundației Dan Voiculescu

Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR sau Titan): intrarea Liviu Rebreanu

Bibliotecile în aer liber fac parte din campania de încurajare a cititului pe care Editura Litera o susține cu ocazia împlinirii a 25 ani de existență.

Mai multe detalii despre biblioteci (program, regulament) puteți găsi pe site-ul litera.ro

Editura Litera te invită la biblioteca în aer liber!

* * *

Litera aniversează 25 de ani de existență!

În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. Se împlinesc, așadar, anul acesta, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat peste 4000 de titluri, într-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte. Îți mulțumim că ne ești alături și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte.
Litera, 25 de ani. Un sfert de secol de cărți! 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL