Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PĂPĂDIA, cel mai puternic detoxifiant natural

Wednesday, 26 March 2014, 15:43 Sursă: REALITATEA.NET

Gratie bogatiei sale de vitamine, minerale si oligoelemente, papadia a fost clasata pe locul patru in topul alimentelor cu importanta nutritionala crescuta, de catre Departamentul American al Agriculturii.

Ce contine papadia si ce beneficii are pentru sanatate:

- potasiul este un mineral cu rolul de a regla contractiile musculare. El ajuta si la mentinerea in limite normale a tensiunii arteriale.
- calciul este esential pentru mineralizarea oaselor. El este important si pentru coagularea sangelui, mentinerea tensiunii arteriale si contractarea muschilor.
- cuprul este un oligoelement natural esential pentru articulatii. El ese necesar si pentru producerea de globule rosii.
- fierul este esential pentru a lupta cu anemia.
- manganul este un oligoelement care contracareaza efectul radicalilor liberi. Acestia antreneaza o deteriorare a celulelor, in special o imbatranire a celulelor pielii. De aceea este bine sa folosesti papadie pentru frumusete atat intern, cat si extern.
- vitamina C incetineste imbatranirea celulelor, mareste rezistenta la infectii, favorizeaza absorbtia intestinala a fierului si lupta cu oboseala.

Citeşte continuarea pe curademiere.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL