Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Papa Francisc, mesaj TULBURĂTOR pentru români

Sunday, 02 June 2019, 19:51 Sursă: REALITATEA.NET

"Fecioara Maria să-şi întindă ocrotirea ei de mamă peste toţi cetăţenii României care, în decursul istoriei, şi-au pus întotdeauna încrederea în mijlocirea ei. Fecioarei Maria vă încredinţez pe voi toţi şi mă rog pentru ca ea să vă călăuzească pe calea credinţei. #ApostolicJourney", a scris Suveranul Pontif, pe Twitter.

Suveranul Pontif a venit vineri în România şi şi-a încheiat vizita duminică, odată cu plecarea de pe Aeroportul din Sibiu, la bordul unei aeronave Tarom.

Papa Francisc a venit vineri în Bucureşti, unde a fost aşteptat şi aclamat de aproximativ 15.000 de pelerini, apoi sâmbătă a călătorit la Şumuleu-Ciuc şi apoi la Iaşi, fiind întâmpinat de nu mai puţin de 150.000 de credincioşi în capitala Moldovei, şi şi-a încheiat vizita duminică, plecând de la Sibiu, după ce a oficiat ceremonia de beatificare a 7 episcopi greco-catolici români, pe Câmpia Libertăţii din Blaj.

Potrivit evaluarii Comitetului Interministerial pentru Securitate “Vizită Papa Francisc 2019”, la evenimentele publice ale Sanctităţii Sale din Blaj au participat peste 120.000 de pelerini.

 

Planul B activat. Furtuna puternică modifică traseul Papei


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL