Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Planul B activat. Furtuna puternică modifică traseul Papei

Sunday, 02 June 2019, 16:28 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Papa Francisc a ajuns duminică după-amiază, la Aeroportul din Sibiu, pentru ceremonia oficială de rămas bun, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis. Județul e sub cod portocaliu de vijelii și grindină până la ora 17.30.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică, o avertizare nowcasting cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină pentru județul Sibiu, până la ora 17.00.

Plecarea Papei Francisc din România este programată de pe Aeroportul din Sibiu, la ora 17.00. Din acest motiv, instituțiile care se ocupă de securitatea papei au luat decizia ca acesta să plece mai devreme, decât ora programată, inițial. A fost schimbat și traseul de deplasare.

Plecarea Papei Francisc din România este programată de pe Aeroportul din Sibiu, la ora 17.00

Traseul de deplasare al Papei Francisc spre aeroportul din Sibiu s-a modificat din cauza vremii, fiind ales planul de rezervă, pe cale rutieră, astfel Papa nu a putut călători cu elicopterul de la Blaj către Sibiu. Schimbarea planului nu va afecta programul anunțat inițial, anunță Comitetul Interministerial pentru Securitate „Vizită Papa Francisc 2019”.

 

Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL