PAOK Salonic - AEK Atena // Șocant! Sub amenințarea pistolului, arbitrul a decis să valideze un gol!

Monday, 12 March 2018, 09:37, Sursă: REALITATEA.NET

PAOK Salonic - AEK Atena // Meciul de fotbal PAOK Salonic - AEK Atena, din prima divizie grecească, a fost întrerupt în minutul 90, după ce patronul gazdelor a intrat pe teren înarmat cu un pistol. La PAOK Salonic, antrenor este Răzvan Lucescu.

Adaugă părerea ta

PAOK Salonic - AEK Atena // PAOK Salonic - AEK Atena, meciul care putea schimba liderul în Grecia, a fost întrerupt în minutul 90, la scorul de 0-0, după un scandal izbucnit în urma unui gol anulat, marcat de fotbalistul lui PAOK Salonic, Fernando Varela, care în trecut a jucat pentru Steaua București, echipa lui Gigi Becali.

Imediat după anularea golului, situaţia a degenerat, iar Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, a intrat pe teren înarmat cu un pistol şi însoţit de bodyguarzi pentru a-i cere socoteală arbitrului. Ivan Savvidis le-a cerut apoi propriilor jucători sa iasă de pe teren.

Citește și:  PAOK Salonic - AEK Atena // El a intrat cu pistolul pe teren. Cine este patronul lui Răzvan Lucescu

PAOK Salonic - AEK Atena // Deşi jucătorii lui PAOK, antrenați de Răzvan Lucescu, au rămas pe gazon şi au încercat să-i convingă pe rivalii de la AEK să continue meciul, toţi cei 22 de fotbalişti au fost trimişi de arbitru la vestiare, conform gsp.ro.

PAOK Salonic - AEK Atena // Totuşi, evenimentele importante s-au consumat la vestiare. Intrarea pe teren a patronului gazdelor a avut efectul scontat, iar golul a fost validat! Potrivit presei din Grecia, arbitrul întâlnirii a revenit la cabine asupra deciziei şi a consemnat faptul că meciul s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru PAOK, a scris prosport.ro! Mai mult, arbitrul a scris în raport că AEK Atena a refuzat să mai iasă să joace.

PAOK Salonic - AEK Atena //  Alexis Tsipras ar vrea să suspende campionatul!

După miezul nopţii, Alexis Tipras, prim-ministrul Greciei, ar fi reacționat. Potrivit presei de la Atena, acesta ar urma să ia decizia de a suspenda campionatul din Grecia după evenimentele de pe ”Toumba”, în special din cauza intervenţiei lui Savvidis, patronul care a intrat pe teren cu pistolul. Site-ul care oferă informaţia este unul apropiat lui Olympiakos, iar ştirea nu a fost în niciun fel confirmată până în acest moment de oficiali ai Guvernului, a scris prosport.ro.