PAOK Salonic - AEK Atena // El a intrat cu pistolul pe teren. Cine este patronul lui Răzvan Lucescu

Monday, 12 March 2018, 09:51 Sursă: REALITATEA.NET

PAOK Salonic - AEK Atena //  Fotbalul nu poate avea nicio zi de liniște în Grecia. Duminică seară, un gol inițial validat, apoi anulat și iar validat, la vestiare, a provocat un scandal uriaș, incidente grave, amenințări, agresiuni, pistoale și bodyguarzi pe teren.

Totul a început de la golul lui Fernando Varela (fost fotbalist la Steaua București, echipa lui Gigi Becali), din minutul 90, când scorul era 0-0. Arbitrul Kominis a arătat centrul terenului, semn că validează golul. În timp ce fotbaliștii lui PAOK, antrenați de Răzvan Lucescu, sărbătoreau reușita, cei de la AEK au început protestele, susținând că Mauricio, aflat în poziție neregulamentară, l-ar fi influențat pe portar și, prin urmare, golul trebuia anulat pentru ofsaid!

PAOK Salonic - AEK Atena // Apoi, patronul gazdelor, Ivan Savvidis, a intrat cu pistolul pe gazon şi le-a cerut jucătorilor să iasă de pe teren! Apoi, ambele formaţii, dar şi brigada de arbitri s-au dus la vestiare şi, după mai multe ore de incertitudine, meciul nu s-a mai reluat.

În cele din urmă, aproape de miezul nopții, Kominis ar fi trecut în raport că a acceptat reușita lui Varela, iar scorul final ar fi fost 1-0, pentru că oaspeții au refuzat să se întoarcă pe gazon, a scris gsp.ro.

PAOK riscă acum sancţiuni uriaşe, din cauza lui Ivan Savvidis, iar depre titlu este greu să mai poată fi vorba.

Citește și: PAOK Salonic - AEK Atena // Șocant! Sub amenințarea pistolului, arbitrul a decis să valideze un gol!

PAOK Salonic - AEK Atena //  Ivan Savvidis este un greco-rus. A făcut armata sovietică şi a absolvit Unviersitatea Economică din Rostov. A deţinut diverse funcţii la fabrica de stat de tutun din Rostov, pentru ca după privatizare să devină directorul lui Donskoy Tabac, cea mai mare fabrică de tutun din Ruia, a scris adevarul.ro.

A fost preşedintele echipei de fotbal Rostov, iar din 2012 a preluat-o pe PAOK Salonic. A cumpărat cel mai luxos hotel din Salonic şi o companie de tutun din Grecia. În 1998 şi în 2003 a fot ales deputat în Duma de Stat a Rusiei şi este considerat un apropiat al lui Vladimir Putin. 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL