Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pacient găsit mort în curtea spitalului în care era internat

Tuesday, 17 October 2017, 12:04 Sursă: REALITATEA.NET

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, iar conducerea spitalului a luat decizia de a închide peste noapte intrarea/ieșirea principală din clădirea Spitalului

Pacientul ar fi părăsit salonul desculț, iar la un moment dat s-ar fi constatat faptul că a dispărut. După ce au început căutarea pacientului dispărut, spre dimineață, acesta a fost găsit căzut undeva în afara curții spitalului. Se presupune că pacientul ar fi ieșit pe poarta spitalului, deși era desculț.

Doctorul de gardă ar fi solicitat ajutorul celor de la Salvare, însă aceștia au refuzat să ducă decedatul în interiorul Spitalului, așa că portarii au luat o targă și l-au cărat înăuntru, la Unitatea de Primiri Urgențe.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au iniţiat verificări. În acea noapte, bărbatul ar fi fost agitat şi i s-ar fi administrat medicaţie pentru a se linişti. 

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, fiind înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "ucidere din culpă".

Sursa 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL