Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pacient declarat mort din greșeală. Rudele i-au cumpărat sicriu și i-au scos certificat de deces...

Tuesday, 21 February 2017, 17:30 Sursă: REALITATEA.NET

Situaţie incredibilă în Spitalul Judeţean Constanţa! Doi pacienţi au fost încurcaţi. Nenorocirea a făcut ca unul dintre pacienţi să decedeze, sâmbătă, însă, cadrele medicale l-au confundat cu celălalt bărbat din salon.

Ca atare, au sunat familia să anunţe decesul! Familia îndurerată, dar care se aştepta la ce este mai rău, a mers la magazinul de servicii funerare, a cumpărat sicriu, a scos şi certificatul de deces, iar când a fost adus şi mortul de la morgă... ŞOC!

„Mortul nu e tata!”, a exclamat fiica. Rudele au constatat, cu stupoare, că ruda lor era în continuare în spital, în stare gravă, iar cel decedat era... colegul de salon, potrivit cotidianului local Replica.

Mihaela Mincu şi-a internat tatăl la Spitalul TBC, iar ulterior acesta a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Constanţa, întrucât starea acestuia se agravase. A fost dus într-un salon cu un alt bărbat, cam de aceeaşi vârstă. „La internare în Judeţean, au început să-l plimbe prin secţii, neurologie - nu era de ei, la terapie intensivă - nu era. L-au aruncat în secţia medicală 2", a relatat Mihaela Mincu.

Sâmbătă, a primit un telefon de la Spitalul Judeţean, prin care a fost anunţată că tatăl ei a decedat. Împreună cu fiica şi celelalte rude, au început pregătirile: au cumpărat sicriul, au scos certificatul de deces. Apoi, au mers să ia decedatul de la morgă. Numai că... stupoare!

„Fiica (nepoata celui în cauză – n.r.) a spus că nu e el. Apoi, şi sora a spus că nu e el. Ne-am dus la spital, într-un suflet! Tata era în salon", mai povesteşte Mihaela Mincu, care e hotărâtă să dea în judecată Spitalul Judeţean pentru neplăcerea provocată.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL