(P) EVOLIO X8 Fusion este tableta 2 în 1

Monday, 10 February 2014, 16:38 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Evolio X8 este cea mai subţire tabletă disponibilă pe piaţa din România la acest moment, cu o grosime de doar 6,8 mm, are un design compact, din aluminiu şi o greutate de 300 de grame. În ceea ce priveşte caracteristicile tehnice, tableta are un procesor quad-core, la 1,4 GHz, de la Rockchip, care asigura o putere de operare crescută, păstrând în acelaşi timp un consum scăzut al energiei.

Tableta Evolio X8 se bazează pe sistemul de operare Android 4.2, are memorie internă de 8 GB, memorie RAM de 1 GB şi slot MicroSD care suportă carduri de memorie de până la 32 GB. Conectarea la internet se face Wi-Fi b/g/n sau prin modem 3G extern. Tableta permite, de asemenea, conectare Bluetooth 4.0 şi HDMI.

Tabletă celor de la Evolio, X8, are preinstalate o serie de aplicaţii de conţinut utile, dar şi un soft de securitate, de la Norton, care protejează tableta şi datele în caz de furt sau pierdere a acesteia, şi asigură cea mai înalta protecţie antivirus şi antimalware existente pe piaţă. Sistemul Norton Mobile Security permite blocarea, ştergerea datelor de pe ea sau declanşarea unei alarme prin internet.

Evolio X8 Fusion poate fi comandată pe www.evolioshop.com , dar şi în magazinele altor retail-eri, precum Emag sau Domo.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE