Oscar 2018 - Începe numărătoarea inversă. Ceremonia are loc, pentru prima oară, în martie

Wednesday, 21 February 2018, 10:35 Sursă: REALITATEA.NET

Cea de-a 90-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film va avea loc la 4 martie 2018 la Teatrul Dolby din Hollywood, Los AngelesCeremonia nu are loc ca de obicei în luna februarie datorită Jocurilor Olimpice de iarnă din 2018 programate în 9 - 25 februarie 2018. Pe 4 martie, vom afla care sunt câștigătorii celor mai râvnite trofee din lume. 

Adaugă părerea ta

La premiile Oscar 2018, în cursa pentru cel mai bun film vor intra în competiție producțiile "The Shape of Water", de Guillermo del Toro, "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", de Martin McDonagh, "The Post", de Steven Spielberg, "Get Out", de Jordan Peele, "Darkest Hour", de Joe Wright, "Lady Bird", de Greta Gerwig, "Call Me By Your Name", de Luca Guadagnino, "Phantom Thread", de Paul Thomas Anderson, "Dunkirk", de Christopher Nolan. 

Anul trecut, premiul Oscar pentru cel mai bun film i-a revenit peliculei "Moonlight", de Barry Jenkins.

Premiile Oscar 2018 se află la cea de-a 90-a gală și va avea loc pe 4 martie, la Dolby Theatre din Los Angeles. Evenimentul va fi difuzat live pe postul de televiziune ABC şi va putea fi vizionat în peste 225 de ţări şi teritorii.

 Oscarurile – premiile Academiei Americane de Film – se decernează încă din 1929 și sunt televizate din 1953. Peste 200 de țări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplătește cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an.