Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Orban, despre Klaus Iohannis: „Adevăratele înfăptuiri” vin în al doilea mandat de președinte

Monday, 30 September 2019, 19:51 Sursă: REALITATEA.NET

„Știți cum se spune în Statele Unite, că primul mandat este pentru realegere iar al doilea mandat este pentru posteritate.

Eu am să vă spun, din capul locului, că încă din primul mandat, președintele Klaus Iohannis are motive serioase să rămână în memoria românilor dar, vă garantez că adevăratele înfăptuiri se vor produce după realegerea președintelui Klaus Iohannis, pe 10 noiembrie și pe 24 noiembrie, pentru că de data asta, președintele nu va fi singur, alături de președintele României vor sta toți românii onești, toți românii corecți, toți românii care respectă legea, toți românii care și-au construit destinul pe propriile picioare, în respect față de lege, față de morala creștină și față de tot ce învățăm în cei șapte ani de acasă”.

Ludovic Orban, președintele PNL, susține că în ultimii 30 de ani, de după evenimentele din 1989, Klaus Iohannis se dovedește a fi „primul om de stat adevărat din România”.

„România, din păcate, în ultimii 30 de ani, a dus mare lipsă de oameni de stat. După opinia mea, primul om de stat adevărat, de după Revoluție, este Klaus Iohannis. 

Un om de stat este un om care înțelege lumea în care trăim și care dă direcția corectă pentru țara pe care o conduce.

Un om de stat este un om care are capacitatea de a deschide orice ușă importantă, din orice Cancelarie europeană, atunci când România are nevoie să deschidă acea ușă.

Un om de stat este un om care are puterea de a se bate pentru interesele țării sale și atunci când, poate, îi deranjează pe mai marii lumii.

Un om de stat este un om care are, cu adevărat, puterea de a înțelege nevoile reale ale cetățenilor României.

Un om de stat este omul care are forța de a aduna toate forțele din societate pentru a împinge lucrurile înainte.”, a spus Orban la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Vest de la Cluj-Napoca.

Cu acest prilej, președintele Klaus Iohannis își continuă campania alectorală prin țară pentru prima funcție în stat. Iohannis candidează pentru un al doilea mandat la Cotroceni, fiind susținut de PNL.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL