Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Oase umane au fost găsite pe un câmp lângă Capitală. Cum a fost făcută descoperirea macabră

Sunday, 01 November 2020, 18:11 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Oase umane găsite pe un câmp lângă Capitală. Alarma a fost dată în jurul orei 15 când o persoană a sunat la 112 pentru că a dat peste mai multe fragmente osoase ce păreau umane în apropiere de Bragadiru. 

Au fost găsite mai multe oase în interiorul unor haine, autoritățile au venit de urgență și au recoltat rămășițele care au fost duse la INML. Conform analizelor ulterioare se pare că oasele sunt umane.

Au fost găsite mai multe fragmente osoase, aflate într-o pereche de pantaloni și pantofi sport, iar, în imediata apropiere, au fost găsite mai multe bunuri, respectiv un rucsac negru, o șapcă gri, o pereche de ochelari și un telefon mobil.

Polițiștii au efectuat scotociri și căutări în zonă, în vederea găsirii și a altor fragmente osoase sau părți ale cadavrului, fără a fi descoperite.

Fragmentele osoase au fost ridicate și transportate la Insitutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării expertizei antropologice.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecatoria Cornetu.

Evenimentul a avut loc pe 18 octombrie, însă autoritățile au anunțat abia acum.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL