Oana Zamfir: „Le datorez o reparație lui Marcel Ciolacu și Paul Stănescu”

Monday, 11 November 2019, 19:26, Sursă: REALITATEA.NET

Oana Zamfir, jurnalistă Antena 3, a zis că le datorează o reparație unor lideri PSD - Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, scrie dcnews.ro. Jurnalista recunoaște că a greșit când a spus că în județele Olt și Buzău, controlate de Ciolacu și Stănescu, Viorica Dăncilă va fi boicotată și nu va obține un scor bun. „În județe lor, Viorica Dăncilă a defilat!”, a zis Oana Zamfir. Candidatul PSD la prezidențiale a fost în topul opțiunilor de vot din Buzău și Olt, cu peste 30% din voturi, fiind urmată de actualul președinte Klaus Iohannis, care a obținut doar 29%.

Adaugă părerea ta

„Le datorez o reparație unor lideri PSD - Marcel Ciolacu și Paul Stănescu. În județele lor, PSD a câștigat. De acolo, Buzău și Olt, se așteptau cei de la PSD să vină un mic boicot față de Viorica Dăncilă pentru că aceștia ar fi oamenii care vor să o schimbe pe Dăncilă de la șefia PSD. Iată că nu! În județe lor, Viorica Dăncilă a defilat!”, a zis Oana Zamfir la Antena 3, potrivit dcnews.ro.

Viorica Dăncilă a obţinut 42,99% dintre voturi în judeţul Olt,  fiind urmată de Klaus Iohannis - 29,72%, Mircea Diaconu - 8,04% și de Dan Barna - 7,35% dintre voturi, potrivit rezultatelor provizorii din toate secțiile publicate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

În județul Buzău, Viorica Dăncilă a obţinut 34,56 % din voturile valabil exprimate, ea fiind urmată de candidatul PNL, Klaus Iohannis cu 29,69 %, Mircea Diaconu cu 13,42%, Dan Barna cu 9,78%, potrivit datelor finale furnizate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Buzău.

Potrivit rezultatelor parțiale, Viorica Dăncilă a câștigat în doar 10 județe. Organizația de Olt condusă de Paul Stănescu, rivalul Vioricăi Dăncilă, este însă pe podium. Ca și organizația Buzău a PSD, condusă de Marcel Ciolacu. Ambele filiale PSD se află printre cele fruntaşe la numărul de voturi aduse Vioricăi Dăncilă în primul tur al alegerilor prezidențiale 2019, din 10 noiembrie.