Oamenii Realităţii. Ştefan Oprea, de la hochei la afaceri de succes

Monday, 04 May 2015, 12:16 Sursă: REALITATEA.NET

De la o vârstă fragedă, Ştefan Oprea a fost pasionat de sport. A început cu tenisul, dar, pe parcurs şi-a îndreptat paşii spre hochei.

Abilităţile dobândite ca sportiv l-au ajutat şi când a făcut parte dintr-o trupă de circ, prin intermediul căreia a ajuns în Franţa, ţara de care s-a îndrăgostit.

În Franţa, Ştefan Oprea a prins şi gustul afacerilor. Şi-a deschis mai multe restaurante şi o cafenea. A lăsat, însă, totul în urmă şi s-a întors în România.

"N-am vrut sa uit de unde am plecat si cine sunt, a fost un vis de-al meu, sa zic permanent, de a trai intre cele 2 tari si pentru a aduce experienta in Romania si o gandire noua. Am avut sansa de a fi numit presedintele centrului de afaceri francez la Bucuresti si Camerei de Comert a Romaniei in Franta pentru a promova societatile romanesti. Sunt foarte foarte mandru sa promovez societatile romanesti".

Ştefan Oprea e un soţ şi un tată fericit. Are trei copii şi susţine că experienţa de a fi părinte e cea mai frumoasă, lucru atestat şi de copiii săi, cu care are o relaţie specială.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL