Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O nouă tragedie pe masivul Ceahlău! A căzut de pe bicicletă și a rămas fără suflare pe traseu

Friday, 24 July 2020, 16:53 Sursă: realitateadeneamt.net

 

Un ciclist, în vârstă de aproximativ 40 de ani, din Bistrița Năsăud a murit, vineri, pe un drum de pe masivul Ceahlău, după ce ar fi căzut de pe bicicletă. Bărbatul făcea parte dintr-un grup de cicliști care au coborât de pe munte, de la cota 1400, pe drumul forestier Martin-Curmătura La Scaune.

Chiar dacă era echipat cu cască de protecție, din cauza vitezei și a terenului accidentat, bărbatul a căzut și a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, o fractură de bază de craniu. 

Mai multe detalii pe realitateadeneamt.net.

Lovitura suferită în cădere i-a fost fatală bistrițeanului, iar după 40 de minute de manevre de resuscitare, s-a constatat decesul. Trupul neînsuflețit a fost coborât în Durău, la Baza Salvamont Neamț, de unde urmează să fie preluat de Institutul Medico-Legal, au anunțat salvamontiștii care au intervenit. 

Echipa de salvamontiști din Neamț a transmis condoleanțe familiei după ce a încheiat intervenția în Masivul Ceahlău, pe pagina de Facebook Salvamont Romania.

În urmă cu doar două zile pentru un bărbat din Baia Mare nu s-a mai putut face nimic. Miercuri, un bărbat din Baia Mare a murit pe traseul care duce la Cascada Duruitoarea din Parcul Național Ceahlău, în timpul drumeției alături de soția sa.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL