Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O nouă tragedie în lumea medicală din România: “Au mai rămas doar lacrimi. Spitalul a fost a doua lui casă”

Sunday, 06 December 2020, 10:46 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Pallai Vasile Iosif Ștefan, un reputat pneumolog din Satu Mare, a fost răpus de COVID-19. Medicul a pierdut lupta pentru viață la 83 de ani, pe 4 decembrie.

Oficialii Spitalului de Pneumoftiziologie Satu Mare au publicat un mesaj de condoleanţe pe pagina de Facebook a instituţiei. De precizat că Pallai Vasile Iosif Ștefan a lucrat în cadrul unității medicale până în 2018, ca medic pensionar.

“In memoriam – dr. Pallai Vasile Iosif Ștefan (20.08.1937 -04.12.2020)

Profund îndurerați am aflat de trecerea la cele veșnice a unui om drag, a fostului nostru coleg, medicul pneumoftiziolog, Pallai Vasile Iosif Ștefan după o luptă grea cu acest virus nemilos. Este o pierdere grea care ne-a lăsat fără cuvinte. În aceste momente de adâncă tristețe, nu au mai rămas decât lacrimi, multe lacrimi și aduceri aminte față de un profesionist desăvârșit care și-a dedicat întreaga viață bolnavilor, un medic pentru care Spitalul de Pneumoftiziologie Satu Mare a fost a doua casă.

Dr. Pallai Vasile Iosif Ștefan s-a născut la data de 20 august 1937, în localitatea Poienile de sub Munte, județul Maramureș, fiind cel mai mare dintre cei 7 frați ai familiei. Tatăl său a fost preot greco catolic în localitatea Cidreag, comuna Porumbești, județul Satu Mare”, au publicat reprezentanții Spitalului de Pneumofiziologie din Satu Mare, pe Facebook.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL