Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O nouă televiziune s-a lansat în România. Ce programe difuzează

Wednesday, 20 January 2016, 17:28 Sursă: REALITATEA.NET

Lansarea din România continuă extinderea rapidă a The Medical Channel în Europa Centrală şi de Est.

"Suntem foarte încântaţi de prima noastră lansare într-o piaţă importantă cum este România. Răspunsul extraordinar de bun din lumea medicală şi de la telespectatorii noştri a condus la creşterea rapidă a canalului. Tematica sa unică a dovedit necesitatea de conţinut medical de înaltă calitate", a declarat Nives Lepin, Distribution Manager la Limeclip Ltd., într-un comunicat remis Mediafax.

La rândul său, Dan Voicu, Marketing Manager al AKTA, spune: "The Medical Channel reprezintă o noutate absolută pentru piaţa românească şi AKTA este mândră să fie prima platformă care îl lansează. Conţinutul său se potriveşte de minune publicului nostru şi aşteptăm cu nerăbdare să primim feedback-ul privitorilor".

AKTA este al patrulea mare jucător de pe piaţa românească de telecomunicaţii care oferă servicii integrate. Portofoliul său cuprinde: cablu TV (analogic şi digital), internet şi servicii de telefonie fixă. Reţelele AKTA sunt prezente în principal în zonele rurale şi în oraşele mici, acoperind mai mult de 4.500 de localităţi.

Agenţia Mediafax a prezentat în octombrie 2015 planurile The Medical Channel de a se lansa pe piaţa audiovizualului din România. La momentul respectiv, Anda Mânza, directorul de distribuţie al acestui post în România, a declarat că The Medical Channel este "un canal care abordează medicina ca pe un mediu de educaţie", iar realizatorii programelor difuzate de această televiziune vor să educe telespectatorii în domeniul medicinei, să îi înveţe să înţeleagă bolile, să înveţe să le prevină şi ce acţiuni documentate să ia în cazul unor afecţiuni.

The Medical Channel emite pe o licenţă din Marea Britanie, primită de la Ofcom, fapt pentru care se va supune legislaţiei audiovizualului din ţara în care este licenţiată, după cum a mai spus, la momentul respectiv, Anda Mânza.

The Medical Channel introduce publicul în emisiuni medicale avizate de experţi pentru a spori conştientizarea bolilor în rândul populaţiei. Televiziunea prezintă subiecte din domeniul sănătăţii, preluate din surse de încredere şi dovedite ştiinţific. Programele sunt difuzate cu subtitrare în limba română.

Limeclip Ltd., care deţine televiziunea The Medical Channel, este o companie independentă de media din Marea Britanie, cu sediul central la Londra.

The Medical Channel este disponibil în prezent în şase regiuni din Europa Centrală şi de Est, pe 18 platforme. Negocierile din Polonia, Germania, Austria şi Elveţia au ca finalitate lansarea The Medical Channel în aceste ţări, în prima parte a lui 2016, urmând ca ulterior televiziunea să se lanseze şi în Marea Britanie.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL